ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Cherish to 20 Years!

Η επίσημη πρόσκληση που έφτασε στα mail μας από τον Μάκη και την Τίνα, αφορούσε τον εορτασμό των είκοσι χρόνων του γάμου τους. Πολλά, αν σκεφτεί κανείς την μικρή ηλικία τους, λίγα αν ξέρεις το ζευγάρι και τον μεγάλο έρωτα του.
Όμως οι λόγοι για γιορτή ήταν περισσότεροι -μπορώ εύκολα να μετρήσω τουλάχιστον είκοσι- και έτσι στο πάρτι που μας προσκάλεσαν ο Μάκης και η Τίνα Σαββίδη το βράδυ της Παρασκευής στο Μauzac, το κέφι και η χαρά μας, ήταν εικοσαπλάσια.


Οι δύο οικοδεσπότες -και φίλοι μας λατρεμένοι- μας υποδέχθηκαν στην άκρως καλοκαιρινή αυτή βραδιά με cocktails στον υπέροχο κήπο, ενώ η βραδιά συνέχισε με το Nori sushi experience dinner -δια χειρός Τίνας φυσικά- για να εξελιχθεί στην πίστα, σε ένα άνευ προηγουμένου πάρτι, που κράτησε -στην κυριολεξία- έως το πρωί.
Και τόσο ο χορός μας όσο και όλα τα τραγούδια μας και τα τσουγκρίσματα με τις ευχές μας, αφορούσαν τον Μάκη και την Τίνα. Οι οποίοι έχοντας αρχικά δίπλα τους τα τρία παιδιά τους, την Έλια, την Σοφία και την Έρση, δέχονταν τα συγχαρητήρια όλων μας, γιατί με την σχέση τους δίνουν νόημα στην ουσία των γαμήλιων όρκων.

Στα εύκολα και στα δύσκολα, στις ανηφόρες και στα εμπόδια, στα πολλά και στα λίγα, σε όλα μαζί.
Αυτό το πολύτιμο “Μαζί”, στα είκοσι όμορφα χρόνια που πέρασαν και στα ακόμα περισσότερα υπέροχα που θα ακολουθήσουν…

Love you so much guys! ❤

It’s all about friendship!
Αλέξης Στεφανάκης, Τίνα Στεφάνου-Σαββίδη, Φαίη Μπέη, Μάκης Σαββίδης. Μαζί στα δύσκολα, μαζί στις πιο μεγάλες ευτυχισμένες στιγμές…

 

It’s all about family.
Μάκης, Τίνα, Έρση, Έλια, Σοφία Σαββίδη

You will always be my forever… xxx ❤❤

error: Content is protected !!