ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Chefstories deli jars : Τα ελληνικά chutneys και οι ιδιαίτερες μαρμελάδες στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Είμαστε η Ελένη και η Σύλβια Κουμεντάκη και το 2007 δημιουργήσαμε την εταιρία chefstories, μία εταιρία boutique catering. Προερχόμενες από τον τομέα της βιολογίας και της διαφήμισης αντίστοιχα, ενώσαμε τις γνώσεις μας στις αναμείξεις και τα πλάνα οργάνωσης και αναπτύξαμε το χόμπι μας τη μαγειρική. Μας προσελκύουν τα άπειρα υλικά, οι ατελείωτοι συνδυασμοί τους, οι πολλοί τρόποι παρασκευής, ενισχυμένα από το ότι η κάθε συνεργασία είναι διαπροσωπική. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη μίας σειράς χειροποίητων γλυκόξινων μαρμελάδων από λαχανικά και φρούτα, που εμπλουτίζονται με επιπλέον υλικά, μπαχαρικά και μυρωδικά και αποκτούν έναν «άλλο», ιδιαίτερο χαρακτήρα. Είναι μία νέα πρόκληση, που μας δίνει κέφι για νέες ιδέες και δημιουργίες!

chefstories chutneys (1)
Τα προϊόντα μας είναι παρασκευασμένα χειροποίητα, από Ελληνικές α’ύλες, με πρωτότυπες γεύσεις και συσκευασία που ξεχωρίζει, από τις Ελένη & Σύλβια Κουμεντάκη. Τα γλυκόξινα Chefstories chutneys αποτελούν μοναδικό συνοδευτικό. Δοκιμάστε τη μαρμελάδα Κρεμμύδι σε ένα burger ή σε barbeque, τη Ντομάτα με θυμάρι σε μια πιατέλα κρασιού με ελληνικά τυριά & αλλαντικά, την Κόκκινη πιπεριά με τζίντζερ σε ένα φιλέτο κοτόπουλο και το Μήλο με πιπέρι καγιέν σε ένα Χριστουγεννιάτικο ψητό. Οι έξτρα μαρμελάδες Chefstories εκτός από το πρωινό, συστήνονται για ζαχαροπλαστική χρήση, για ένα ελληνικό επιδόρπιο ή πάνω σε τυριά, όπως γραβιέρα και ψημένο μανούρι.
Κατάλληλα για vegeterians και διατροφή χωρίς γλουτένη!
Αναζητείστε τα βαζάκια Chefstories σε επιλεγμένα καταστήματα.

Πλατό τυριών (1)

Η σειρά περιλαμβάνει :
Γλυκόξινα συνοδευτικά chutneys
Κρεμμύδι
Κόκκινη πιπεριά με τζίντζερ
Ντομάτα με θυμάρι
Μήλο με πιπέρι καγιέν
Γλυκές έξτρα μαρμελάδες
Αχλάδι με καρπούς βανίλιας
Μήλο με λεμόνι & μέλι
Καρότο με ξύσμα πορτοκαλιού
Λευκό ροδάκινο με δαμάσκηνο & κανέλα
Φράουλα με μοσχολέμονο

 

Τριλογίες Chefstories : Κομψά, μικρά και πρωτότυπα
Ένα κομψό και ταυτόχρονα πρακτικό κουτί για δώρο ή για ποικιλία συνοδευτικών γεύσεων δίπλα σε ένα καλό κρασί ή σε ένα όμορφο τραπέζι πρωινού…
Τρεις μοναδικοί συνδυασμοί που εμπλουτίζουν το τραπέζι σε κάθε περίσταση!

Breakfast & Dessert Jam Combination (3×50γρ.)

chef B
Φράουλα με μοσχολέμονο / Αχλάδι με καρπούς βανίλιας /
Λευκό ροδάκινο με δαμάσκηνο & κανέλα

Cheese & snack combination (3×50γρ.)

chef D
Ντομάτα με θυμάρι Chutney / Καρότο με ξύσμα πορτοκαλιού
Μαρμελάδα / Μήλο με λεμόνι & μέλι Μαρμελάδα Έξτρα

Meat & fish chutney combination (3×50γρ.)

chef C
Κρεμμύδι / Κόκκινη πιπεριά με τζίντζερ /Μήλο με πιπέρι καγιέν

Ολοκληρωμένη την Σειρά ChefStories μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Spread the news!

error: Content is protected !!