ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Cheers, στο ασυνήθιστα μαγευτικό Hendrick’s Circus!

Που θα μπορούσαν να συναντηθούν οι πιο περίεργοι και εκκεντρικοί χαρακτήρες ενός τσίρκου; Στο Hendrick’s Circus! O Ringmaster της βραδιάς ετοίμασε το πιο αναπάντεχο και ασυνήθιστο show για τους εκλεκτούς του προσκεκλημένους, σε ένα μαγευτικό σκηνικό που μεταμορφώθηκε ειδικά και μόνο για να φιλοξενήσει τo Hendrick’s Circus. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η Fortune Teller gypsy queen, με το χάρισμα να γνωρίζει ποιο Hendrick’s cocktail σου ταιριάζει, ο άνθρωπος-μάρμαρο, επονομαζόμενος και very Strongman, η Heindi, η αέρινη, εναέρια χορεύτρια και η Hendra, η γυναίκα-λάστιχο. Επιπλέον, οι σιαμαίες αδερφές, που μοιράζονται τα πάντα εκτός από το Hendrick’s cocktail τους, μαζί με τον Juggler Pepe Peperonious και τον maître της σιωπηλής κωμωδίας, Alex de Paris, σαγήνευαν τους παρευρισκόμενους με τις ικανότητές τους. Όλοι οι ήρωες του Hendrick’s Circus βρέθηκαν επί σκηνής, δίνοντας ένα πραγματικά απροσδόκητο Grand finale!

Και όλα αυτά, συνοδευόμενα από μαγικά δροσιστικά, ασυνήθιστα ελκυστικά και εξαιρετικά φαντασμαγορικά Hendrick’s Gin cocktails!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΕΤΖΟΣ, Η PR MANAGER ΤΗΣ ΑΜΒΥΞ, ΤΖΟΣΗ ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ

ΜΠΕΑΤΡΙΣ ΣΤΕΡΟΔΗΜΑ, ΑΡΗΣ ΣΤΕΡΟΔΗΜΑΣ

Η EVENT MANAGER ΤΗΣ ΑΜΒΥΞ, ΜΙΚΑ ΧΟΥΝΤΑ, Η PR MANAGER ΤΗΣ ΑΜΒΥΞ, ΤΖΟΣΗ ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΒΥΞΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΤΙΝΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ

ΜΕΛΑΝΙ ΜΑΚΡΗ, ΚΥΒΕΛΗ ΜΑΚΡΗ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΕΤΖΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΟΥ

ΚΥΒΕΛΗ ΜΑΚΡΗ, ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!