Χαμόγελα ελπίδας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»!

08/06/2021 • LIFESTYLE

Χαμόγελα χαράς στους μικρούς ασθενείς της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και του «Ξενώνα» της ΕΛΠΙΔΑΣ σκόρπισαν οι πρώην παίκτες του Survivor James Καφετζής, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης.
Οι τρεις πρώην παίκτες του δημοφιλούς show επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων και εκεί τους υποδέχθηκαν η Αντιπρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού, μαζί με τη Γενική Γραμματέα του Σωματείου κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα και την κυρία Χρυσή Βαρδινογιάννη, μέλος της Επιτροπής ELPIDA Youth.

Τζωρτζίνα Έλληνα, Νίκος Μπάρτζης, Άννα-Μαρία Βέλλη, James Καφετζής, Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού, Μανώλης Παπασάββας, Χρυσή Βαρδινογιάννη

Ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας ευχαρίστησε τους τρεις παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού για την ευγενική τους σκέψη να επισκεφθούν την Ογκολογική Μονάδα προκειμένου να δώσουν ελπίδα στους μικρούς ασθενείς.

Και οι τρεις παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Ο James, η Άννα-Μαρία και ο Νίκος ενημερώθηκαν αναλυτικά για το έργο και την προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο, ενώ επισκέφθηκαν και τα γραφεία του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Εκεί ενημερώθηκαν για τη εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και έγιναν και οι ίδιοι εθελοντές δότες, στηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου για αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών στην χώρα.

Νίκος Μπάρτζης, Άννα-Μαρία Βέλλη, James Καφετζής

Αμέσως μετά επισκέφθηκαν τον «Ξενώνα» της ΕΛΠΙΔΑΣ όπου ξεναγήθηκαν από τον Κοινωνικό Λειτουργό Δημήτρη Νάνη. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοιό , οι τρεις πρώην παίκτες του Survivor είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και με μικρούς ασθενείς, χαρίζοντας τους δύναμη και κουράγιο.
Ο James, η Άννα Μαρία και ο Νίκος συγκινήθηκαν από την επίσκεψη τους αυτή και δεσμεύτηκαν πως θα σταθούν στο πλευρό του Συλλόγου και στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο με κάθε τρόπο.
Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons