ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Captain’s House: Νέες αφίξεις με αστέρι Michelin και φόντο τη μαγευτική Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Με έμπνευση από τις γαστρονομικές παραδόσεις της Μεσογείου, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Edgard Bovier και ο Vania Cebula είναι εδώ γι’ αυτό το καλοκαίρι από το Lausanne Palace στο ανανεωμένο Captain’s House του Grand Resort Lagonissi, ενός από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του ακόμα ένα καλοκαίρι και υποδέχεται τους επισκέπτες στον φιλόξενο χώρο του, με Ευρωπαϊκό αέρα, ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα, φόντο τα μαγευτικά χρώματα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος και ζωντανή μουσική.

Οι δύο έμπειροι chef συναντώνται ξανά και συστήνουν το signature μενού τους, επαναπροσδιορίζοντας τα καλοκαιρινά πιάτα, με έμπνευση μεταξύ άλλων από τις γεύσεις της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Γαλλίας και της Ελβετίας. Ο Edgard Bovier, διατηρεί ένα εντυπωσιακό ενεργητικό σε μερικές από τις μεγαλύτερες κουζίνες παγκοσμίως –Badrutt’s Palace και Suvretta House στο St. Moritz, Vendôme στο Μπαχρέιν, Chésery και Olden στο Γκστάαντ- και από το 2004 ηγείται της ομάδας του Lausanne Palace. Εκεί συναντάμε και τον Vania Cebula, από την Τεργέστη της Ιταλίας, ο οποίος επίσης ήρθε φέτος στο Captain’s House μεταφέροντας εικόνες και εμπειρίες από κορυφαία εστιατόρια σε Πάντοβα, -συμπεριλαμβανομένου και του Le Calandre, βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin-, Λονδίνο, Παρίσι και Κρήτη.

Edgard Bovier

Στο φετινό μενού του Captain’s House, οι ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες έχουν την τιμητική τους, ενώ τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επιλογές που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητους τους λάτρεις των Μεσογειακών γεύσεων. Από το μενού δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι εξαιρετικές κοπές και τα χειροποίητα ζυμαρικά. Κλασικά πιάτα επανασυστήνονται υπό τη σύγχρονη ματιά των chefs, όπως το Vitello Tonnato με ξύσμα αυγοτάραχου Μεσολογγίου και το λιμοντσέλο τιραμισού, σε ένα υπέροχο πάντρεμα πολιτισμών, συναισθημάτων και αισθήσεων που θα αποτελέσουν το αποκορύφωμα του φετινού καλοκαιριού.

Vitello Tonnato με ξύσμα αυγοτάραχου Μεσολογγίου

Το Captain’s House συμπληρώνει την οικογένεια των αγαπημένων εστιατορίων του Grand Resort Lagonissi όπως τα Kohylia, με εξαιρετικές ασιατικές δημιουργίες, το Ouzeri, με παραδοσιακούς ελληνικούς συνδυασμούς, το Mediterraneo, με ελαφριές προτάσεις ιδανικές για τις καλοκαιρινές ημέρες και σύντομα και το Galazia Akti με κρητικές επιρροές

error: Content is protected !!