ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Callista βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους

H Ελληνική εταιρία δερμάτινων ειδών Callista , στα πλαίσια της προσπάθειάς της για ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, αποφάσισε να συμμαχίσει με την ΜΚΟ “Στόχος- Πρόληψη”, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2001 με την εκστρατεία “Η μόδα βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους”. Έχοντας ως σκοπό την διάδοση του αισιόδοξου μηνύματος της πρόληψης και την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σε γυναίκες που την έχουν ανάγκη, η εταιρία Callista συνεργάστηκε με την διοίκηση της ΜΚΟ και δημιούργησε μια σειρά από προϊόντα με τα διακριτικά του “Στόχου”.


Ta έσοδα απο τις πωλήσεις των συγκεκριμένων προϊόντων, θα διατεθούν αποκλειστικά για τις δράσεις του σωματείου που σαν κύριο μέλημα έχει την εξεύρεση πόρων και το κανάλι επικοινωνίας με τις ελληνίδες γυναίκες, υλοποιώντας παράλληλα με την ενημέρωση, και δράσεις προληπτικού ελέγχου του καρκίνου του μαστού.


Η πρόεδρος του “Στόχου-Πρόληψη” κα Μαριλένα Στρατοπούλου, είπε στο Fay’s Control: “Οι γυναίκες που επιλέγουν την εταιρία Callista, διακρίνονται για την καλαισθησία και την επιλεκτικότητά τους. Αυτό επιβεβαιώνεται απο την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε μια ελληνική εταιρία που εκτιμά την ποιότητα, δίνει προσοχή στην λεπτομέρεια, έχει ευαισθησίες και όπως αποδεικνύεται αγαπάει τις γυναίκες. Τους ευχαριστούμε θερμά για την γενναιόδωρη προσφορά τους.”

Τα συλλεκτικά προϊόντα “Στόχος” θα διατίθενται αποκλειστικά στο κατάστημα
Callista Crafts : Βουκουρεστίου 11, Αθήνα
Nammos Village, Ψαρρού, Μύκονος
www. callistacrafts.com

error: Content is protected !!