ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Callista Crafts: Όταν η λιτή πολυτέλεια αντανακλά μια σεζόν γεμάτη φως & τόλμη!

Είστε έτοιμες να απολαύσετε τη νέα συλλογή Callista? Σας ρωτάω, γιατί εγώ την χαζεύω ξανά και ξανά και αναρωτιέμαι αν την περιμένετε και εσείς πως και πως….

Απόλυτα χρώματα, αντιθέσεις ανάμεσα σε ψυχρούς τόνους και ζεστές φόδρες από χρωματιστό σουέντ, νέες προσεγγίσεις σε σχέδια κλασικά, η συλλογή της Callista για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 ανασύρει μνήμες ανέμελης περιπέτειας και απόλυτης ελευθερίας, που μόνο το έντονο φως του καλοκαιριού έχει τη δύναμη να φέρει στο προσκήνιο.


Η Iconic Collection, με το κλασικό δέρμα που χαρακτηρίζει το brand από το πρώτο κιόλας σχέδιό του, συμπληρώνεται για δεύτερη σεζόν από τις πολυτελείς υφές της σειράς Grace με το λείο βουτυράτο άγγιγμα, αλλά και την Tan Collection, με την αρχετυπική tan απόχρωση της Callista να πρωταγωνιστεί και φέτος, όπως σε κάθε καλοκαιρινή κολεξιόν, λειτουργώντας σαν ένας μίτος που συνδέει νοητά τα σχέδια του brand, καθώς αυτά εξελίσσονται μαζί με κάθε νέα συλλογή.


Ζωηρό σμαραγδί που αντανακλά τη λάμψη από κρυστάλλινα νερά κάτω από έναν πρώιμο ήλιο. Το φωτεινό, αλλά ταυτόχρονα θερμό πορτοκαλί ενός ζεστού απογεύματος. Το παγωμένο γκρι και το βαθύ γαλάζιο ενός ατέλειωτου ουρανού. Χρώματα τολμηρά και απόλυτα συστήνουν μια νέα δυναμική παλέτα που υπογραμμίζει με τόλμη τα σχέδια της νέας συλλογής. Σχέδια που με μια βαθιά ανάσα βουτάνε σε συναρπαστικούς νέους τρόπους θέασης αγαπημένων best- sellers:
Η Eclipse συνεχίζει το ιδιαίτερο αισθητικό ταξίδι της παρέα με τις αγαπημένες totes που κλείνουν με δερμάτινα χερούλια σε φαρδιά loops. Το πουγκί της biker bag συνοδεύεται τώρα κι από ένα νέο χερούλι παίζοντας το ρόλο μιας μικρής τσάντας χειρός και η ποσέτ της Grace Collection δίνει σε αυτή τη νέα της εκδοχή το περιθώριο σε ένα μακρύ λουρί να αγκαλιάσει το σώμα ή να διασχίσει λοξά τον κορμό. Η top handle και η camera bag αναδεικνύονται σε εύχρηστα στολίδια που συμπληρώνουν looks πρακτικής πολυτέλειας και η City, μετά από έναν συναρπαστικό πρώτο χειμώνα, συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα από αναπάντεχες έξυπνες διχρωμίες. Την κολεξιόν ολοκληρώνει μοναδικά η slim tote με το τέλεια κομμένο δέρμα, την ιδιαίτερη ενσωματωμένη ποσέτ και τη νέα λεπτομέρεια-φετίχ: ένα μικρό δερμάτινο κουμπάκι.

Πιστή στο όραμα μιας φυσικής εναρμόνισης με τις υφές της φύσης και την παλέτα της εποχής, η Callista Crafts ακουμπά στο υποσυνείδητο για να δημιουργήσει κομμάτια που γίνονται instant classics αγκαλιάζοντας τις επιθυμίες μας και βαδίζοντας μαζί τους.

Life is short, buy the bag…

error: Content is protected !!