ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

California Dreamin' on such a winter's day…

Το  κατάστημα οπτικών Be Seen στην Αθήνα, και τα eyewear Oliver Peoples κάλεσαν γνωστούς Αθηναίους σε ένα California Dreaming event, όπου παρουσίασαν την ολοκληρωμένη συλλογή γυαλιών οράσεως και ηλίου της Oliver Peoples και πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έσπευσαν να τα δουν από κοντά.

Τα καταστήματα οπτικών Be Seen , έχουν σαν βασικό concept ότι ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου ή οράσεως αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ.
Πάνω σε αυτήν την ιδέα, χρόνια τώρα, έχουν καταφέρει  να παρουσιάσουν στις βιτρίνες τους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κορυφαία brands στο κομμάτι του eyewear γι αυτό και η αγορά θεωρεί τα Βe Seen ως τα trend setter καταστήματα στον τομέα τους.
Η Oliver Peoples ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια πριν από 27 περίπου χρόνια και από το ξεκίνημα της έγινε σύμβολο για τους λάτρεις του είδους. Aπλές, όμορφες γραμμές με αναγωγή στο παρελθόν και μια φρεσκάδα από τον ήλιο της Καλιφόρνιας σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής αποτέλεσαν το διαβατήριο της επιτυχίας. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Oliver Peoples για την Ελλάδα είναι η Delux Hellas.

STEFANO MATTIELLO-OWNER OF DELUX HELLAS, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ

STEFANO MATTIELLO, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ

ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗΣ, ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΒΛΑΧΑΒΑ

ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗΣ, ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΒΛΑΧΑΒΑ

ΓΙΟΥΛΗ ΝΙΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ

ΓΙΟΥΛΗ ΝΙΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ

ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ

ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ

Το δροσερό παρών στην βραδιά έδωσε το Bulldog Gin και προσέφερε στους παρευρισκόμενους το μοναδικό Bulldog Perfect Gin Tonic στο ειδικά σχεδιασμένο ποτήρι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

error: Content is protected !!