ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Café Trussardi: Από την Piazza della Scala του Μιλάνο, στο Attica του Golden Hall!

Σας τα είχα πει όλα και στα stories μου, αλλά μία ημέρα πριν φύγω για Κέρκυρα μου ήρθαν και οι φωτογραφίες από τον μαγικό φακό της Μαρίας Μαρκέζη και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.


Με ένα ξεχωριστό happening στην είσοδο του attica Golden Hall λοιπόν, ο κορυφαίος ιταλικός οίκος Trussardi υποδέχτηκε φίλους και λάτρεις των αρωμάτων Trussardi Donna και Trussardi Uomo, μεταφέροντας λίγη από την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του ομώνυμου Café Trussardi της Piazza della Scala στο Μιλάνο.

Η PR Manager, Επιλεκτική Αρωμάτων Γρ. Σαράντης, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου υποδέχεται την Φαίη Μπέη και την Ράνια Θρασκιά

Η εντυπωσιακή μικρογραφία του Café Trussardi, με επιφάνειες από πολυτελή γρανίτη και μέταλλο, αφού ταξίδεψε στις μητροπόλεις του κόσμου, στα πλαίσια της σχετικής παγκόσμιας καμπάνιας του οίκου, φιλοξενήθηκε για μία εβδομάδα στο γνωστό εμπορικό κέντρο, όπου το αθηναϊκό κοινό είχε την ευκαιρία να μυηθεί στο μαγικό κόσμο των εμβληματικών best seller αρωμάτων για τον άνδρα και τη γυναίκα. Οι καλεσμένοι πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα, απολαμβάνοντας εν μέσω των μεθυστικών αρωμάτων, αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο και τις περίφημες τρούφες του Café Trussardi, που εξασφάλισαν οι οικοδεσπότες της Γρ. Σαράντης αποκλειστικά για την περίσταση.

Follow me…

Γρηγόρης Γκουντάρας, Ναταλί Κάκκαβα

Αγγελική Κανελλοπούλου, Δήμητρα Λαζαράτου

Μυρτώ Κάζη, Ευφροσύνη Πολυζώη

Σάσα Σταμάτη

Χάρης Συντζάκης, Δημήτρης Παπάς

Έλενα Ασημακοπούλου

Χάρης Συντζάκης

Αλεξάνδρα Δράκου

Love it!

error: Content is protected !!