«C’est ça que J’adore!»: Το φαντασμαγορικό cocktail party για την παρουσίαση του J’adore Parfum d’Eau!

26/09/2022 • LIFESTYLE

Μία βραδιά που έστω κι αν τα είχε όλα -αλλά όλα!- , τον απόλυτα urban παλμό της επιστροφής μας στην ποδιά της, την μοναδικά φωτισμένη Ακρόπολη στην αγκαλιά της, το πιο όμορφο crowd καλεσμένους της, μία πισίνα σαν να αιωρείται πάνω από την φθινοπωρινή Αθήνα, μία διοργάνωση που αν και η χορογραφία της ήταν άψογη, δεν έπαυε η κάθε κίνηση της να είναι εντελώς αβίαστη, τελικά την παράσταση κέρδισε -με το σπαθί της και τη γαλλική της φινέτσα- η επίσημη καλεσμένη της, το άρωμα J’adore του Dior!


Αυτό ήταν το caption που έγραψα στο Instagram μου, το βράδυ της Πέμπτης, όσο έπινα το ποτό μου στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Athens Capital Center Hotel MG Gallery, που επέλεξε ο Οίκος Dior και η Parfums Christian Dior Hellas για να αποκαλύψουν στο ελληνικό κοινό τη νέα μεγάλη καινοτομία στον κόσμο της αρωματοποιίας, το πρωτοποριακό και αριστοκρατικό J’adore Parfum d’Eau.

Κατερίνα Μισιχρόνη


Εκεί, όπου ένα αέρινο σκηνικό σε λευκούς και χρυσούς τόνους υποδεχόταν τους εκλεκτούς καλεσμένους, που γοητευμένοι παραδίδονταν στην εμπειρία ανακάλυψης της μαγείας πίσω από το παγκοσμίως πρώτο eau de parfum με βάση το νερό. Λουλούδια. Νερό.

Αυτό είναι το μυστικό της αρωματικής έκπληξης που επιφύλασσε ο Οίκος και που ξεφεύγει από όλους τους συνηθισμένους κανόνες της σύνθεσης επιτυγχάνοντας το φαινομενικά ανέφικτο: να μην περιέχει ίχνος οινοπνεύματος στη σύνθεσή του, ωστόσο να μη χάνει την υπόσταση και την έντονη αρωματική υπογραφή του.

Follow me…

Φαίη Μπέη

Το απόλυτα εμβληματικό άρωμα αποδεικνύει για μία ακόμη φορά με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο την ιδιότητά του να μεταμορφώνεται συνεχώς, σαν σε μια διαρκή λουλουδάτη χορογραφία που ευνοεί τη δημιουργική καινοτομία.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Demy

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Νίκη Θωμοπούλου, Ισμήνη Νταφοπούλου

Ζέτα Τσακούμη (Do It For Fun PR) – Χριστίνα Κοντοβά

Τη μαγική ατμόσφαιρα της βραδιάς απογείωσαν με την ονειρική τους εμφάνιση οι καταξιωμένοι χορευτές, Έλενα Κέκκου και Γιάννης Γκάντσιος, που σε συνδυασμό με τη συγκλονιστική θέα από τον 10ο όροφο του ξενοδοχείου που φιλοξένησε μοναδικά την εκδήλωση, έκοβαν την ανάσα δημιουργώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.

Ο Γενικός Διευθυντής της Parfums Christian Dior Riccardo Mascambruno καλωσόρισε εκπροσώπους του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου, καθώς και τις λάτρεις της ομορφιάς και του γαλλικού Οίκου στη νέα πρωτοποριακή εποχή για το J’adore.

Oι καταξιωμένοι χορευτές, Έλενα Κέκκου και Γιάννης Γκάντσιος, συνεπήραν το κοινό με την ονειρική τους εμφάνιση

Το νέο J’adore Parfum d’Eau αναβιώνει τον αρχικό ενθουσιασμό που έκανε το άρωμα διάσημο κάνοντας τους πάντες να αναφωνούν «C’est ça que J’adore!».

Χρυσάνθη Κιτσινέλη – Μαρίνα Βερνίκου

Leon of Athens – Κατερίνα Ντούσκα

Παυλίνα Βουλγαράκη – Δημήτρης Τσακούμης (Do It For Fun PR)

Ελένη Στασινοπούλου – Μαρία Καλλιμασιά

Βασίλης Παρωτίδης – Μαριάννα Μάντεση

Ανθή Σαλαγκούδη – Κωνσταντίνος Τζάχας

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου – Έλζα Πατσαδέλη

Φωτεινή Πετρογιάννη – Στέλιος Καφαντάρης

Ζωή Πυθαρούλη, Φαίη Μπέη

Σίσσυ Φειδά

Μελίνα Καππή

Το νέο J’adore Parfum d’Eau αναβιώνει τον αρχικό ενθουσιασμό που έκανε το άρωμα διάσημο κάνοντας τους πάντες να αναφωνούν «C’est ça que J’adore!»

Φωτεινή Τράκα

Έλλη Τσιτσιπά – Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Ζάνα Σίρεακ – Τζίνα Σμαριανάκη – Μαρία Παπαγεωργίου

Μαρία Τσουκαλά, Ευφροσύνη Πολυζώη, Κατερίνα Μαντά

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons