ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“BULLYING” : Κλείστε έγκαιρα την θέση σας για να παρακολουθήσετε το πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο σχετικά με την Αντιμετώπιση του σχολικού και κοινωνικού εκφοβισμού!

Μετά την εντυπωσιακή απήχηση που είχε το άρθρο της “Τι είναι το «Bullying» : Σχολικός & Κοινωνικός Εκφοβισμός & πώς Αντιμετωπίζεται»-Κλειδιά για να βοηθήσουν οι Γονείς τα Παιδιά τους!” που δημοσιεύσαμε στο Fay’s Control, η βραβευμένη από την UNESCO ψυχολόγος του Harvard και Επικεφαλής του Τμήματος Ψυχολογίας της Life Clinic Group, Τζίνα Θανοπούλου, μοιράζεται μαζί μας τεχνικές & κλειδιά που μπορούν να χρησιμοποιούν οι γονείς για να εμπνεύσουν τα παιδιά τους έτσι ώστε να καλλιεργήσουν μια ισορροπημένη προσωπικότητα και σημαντικές σχέσεις στη ζωή τους.
Η φιλοσοφία των σεμιναρίων που υιοθετούνται στη Life Clinic Group βασίζεται στη θεωρία της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (E.Q.) του Daniel Goleman και στη θεωρία του Mindfulness του Jon Kabat-Zinn και πρόσφατης έρευνας του Harvard Medical School Study Children and Adult Development, του Dr. Robert Waldinger, “WHAT MAKES A GOOD LIFE: Lessons on the longest study of Ηappiness”, Μαθήματα καλλιέργειας Ευτυχίας & Ισορροπίας στα παιδιά & ενήλικες.

e1541ce29281b439ed4806b5eabdde3a
Κλείστε έγκαιρα την θέση σας για να παρακολουθήσετε το πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο σχετικά με την Αντιμετώπιση του σχολικού και κοινωνικού εκφοβισμού!

Τετάρτη 16/11/2016 – “BULLYING”
Αντιμετώπιση του σχολικού και κοινωνικού εκφοβισμού
Σε αυτό το σεμινάριο η Τζίνα Θανοπούλου θα βοηθήσει τους γονείς να κατανοήσουν τις αιτίες και τη φύση του σχολικού και κοινωνικού εκφοβισμού, (BULLYING), και να μπορέσουν να εμπνέυσουν στα παιδιά τους τρόπους υγιούς «αντίστασης», μέσω καλλίεργείας της αυτοεκτίμησης, του αυτοσεβασμού και της αυτοπεποίθησης.

FACEBOOK3
Τζίνα Θανοπούλου, βραβευμένη από την UNESCO, είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» (Risk & Prevention Psychology) και Γονέων απο το HARVARD School Of Education. Eπίσης, έχει εξειδικευση στη Συμβουλευτική  Ζευγαρίων , Ενηλίκων & Γυναικεία Ψυχολογία.
Με  20 χρόνια εμπειρίας ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος στο International School of Athens/TASIS και στο  PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, έχει μια πολύπλευρη και μοναδική εμπειρία που συνδυάζεται με βαθιά γνώση και αγάπη για τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως τα παιδιά.
Είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής & Ευρωπαικής Εταιρείας Συμβουλευτικής ΕΕΣ & ECA & μέλος της Αμερικάνικης Ψυχολογικής Εταιρείας, APA. Eπίσης, είναι μέλος του Συλλόγου απόφοιτων του Πανεπιστημίου του HARVARD & μέλος τουΔ.Σ. του Harvard Club of Greece, από το 2006.
Είναι Επιστημονική Συνεργάτης & Επικεφαλής του τμήματος Ψυχολογίας της Life Clinic Group.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ανδριανού 4, Νέο Ψυχικό+30-210-6772222info@lifeclinicgroup.com
+30-210-6403430

error: Content is protected !!