ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Buba Wonderland|The Community Project: Τα καλύτερα Projects γίνονται αυτό το τριήμερο στην Κηφισιά!

Το τριήμερο που μας έρχεται, δύο εβδομάδες πριν το ημερολόγιο δείξει Χριστούγεννα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κηφισιά!
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του The Pop Up Project: Jungle Bells, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, το Buba Bistro Exotique μεταμορφώνεται σε έναν κόσμο θαυμάτων προς εξερεύνηση από μικρούς και μεγάλους!

Το Buba Wonderland | The Community Project είναι ένα διαφορετικό, multilayered, all ages, holiday community project που θα μεταμορφώσει το υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του Buba Bistrot Exotique στην Κηφισιά, σε ένα ολοήμερο πολυθεματικό event! Συνδυάζοντας τo Ασιατικό Thai & Vietnamese (σε συνεργασία με το sister restaurant Madame Phu Man Chu) street food και τα Buba Signature Cocktails σε προνομιακές τιμές με ολοήμερα happenings! Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ!

Holiday Market
Bazaar από μικρές ελληνικές επιχειρήσεις της τοπικής κοινότητας, μαζί με αναγνωρισμένα brands σε μια εορταστική ατμόσφαιρα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού 10% όλων των εσόδων θα διατεθεί στο Benakeio Preschool.

Festive Styling & Beauty Corner: “You’ve Got the Look”
Στον κεντρικό χώρο του εξωτικού Buba Bistrot, oι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα beauty make-over από δημοφιλείς fashion/beauty bloggers/infuencers_ @StyleMeligan, @Evangelie_Alp, @liaigam, @Valia_kas, @fashionellblog, σε συνεργασία με τους Karavan Clothing, Manolo Fashion, La Chaîne, Urania Gazelli και μακιγιάζ απο την MAC!

Spiritual Space
Στον πάνω χώρο του εστιατορίου, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία από επαγγελματίες παραδοσιακών Ασιατικών και Ευρωπαϊκών πανάρχαιων μεθόδων προβλέψεων σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που θα τους παρέχει την δυνατότητα να ανακαλύψουν τι μπορεί να τους επιφυλάσσει το νέο έτος μέσα από tarot readings, I Ching προβλέψεις -Κινέζικες αρχαίες παραδόσεις- , καρμική αστρολογία και energy healing! Το “Spirit Space” θα πλαισιώνεται από γλυκά και ζεστά tea infusions από τα Saristi Teas.

Kids Corner
Για τους μικρούς επισκέπτες θα διαμορφωθεί ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος απασχόλησης με δημιουργία τέχνης για τα παιδιά απο την εικαστικό Έφη Φουρίκη και την αρχιτέκτονα Ελεονώρα Παπαπέτρου. Μαζί με λιχουδιές απο το Zuccherino και παιδικά θεάματα από το Θεατρο Σκιών του Γιάννη Νταγιάκου μεταξύ άλλων.

Closing Party
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα party σε συνεργασία με τον Pepper FM, DJ set από την Ρουμπίνη Σταγκουράκη και ένα φαντασμαγορικό drag show από την μοναδική drag queen, Holly Grace!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Let the Christmas fun begin!!! xxx

error: Content is protected !!