ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Brunching with Dorothea Mercuri!

Πως θα σου φαινόταν να απολάμβανες κάθε Κυριακή το brunch σου από τα χέρια της Δωροθέας Μερκούρη? Cool right? Λοιπόν, τα νέα: Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή, η Δωροθέα Μερκούρη θα βρίσκεται στο La Suite Lounge rooftop restaurant, του St.George Lycabettus, όπου θα μας ταξιδεύει έως την Ιταλία, χαρίζοντας μας μια γεύση από τις μυρωδιές και τα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας των Mercuri.

“Για μένα η μαγειρική αφορά την κοινότητα, το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον. Έμαθα να μαγειρεύω με τον πατέρα μου, ο οποίος μου δίδαξε τις παραδοσιακές συνταγές που έμαθε κι αυτός μικρός από τη μαμά του και τις γιαγιάδες του στην Νότια Ιταλία.
Σε αυτές πρόσθεσα τις δικές μου πινελιές για να τις μοιραστώ με την οικογένεια μου και τους φίλους μου – και τώρα σας προσκαλώ στην κουζίνα μου για να συνεχίσουμε μαζί την παράδοση. Η μαγειρική όμως δεν έχει να κάνει μόνο με το τι κάνουμε στην κουζίνα, αλλά και το πνεύμα που φέρνουμε σε αυτήν. Στην τελική, η μαγειρική έχει να κάνει με την αγάπη – ετοιμάζουμε φαγητό για αυτούς που αγαπάμε και εκφράζουμε την αγάπη αυτή με την προσοχή και φροντίδα που δίνουμε σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας του, από τα ψώνια μέχρι το σερβίρισμα του πιάτου.”Δωροθέα Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη μας δίνει μια γεύση της αυθεντικής γειτονικής κουζίνας με συνταγές από την νότια και βόρεια Ιταλία. Στην γωνιά της Δωροθέας θα βρούμε ζυμαρικά al dente με υλικά που επιμελείται η ίδια, Pasta al Limone, Lasagna al forno, Focaccia, παραδοσιακά antipasti και Tiramisu, ενώ στο Sweet Corner δεν θα μπορούμε να αντισταθούμε στα Red velvet muffins, mini donuts, cheesecake, carrot cake , pancakes αλλά και το εντυπωσιακό σιντριβάνι σοκολάτας!

‘A Sunday well spent brings a week of content!’

 

Κυριακάτικο Brunch 12:00 – 16:00
Τιμή Buffet 38€
Παιδιά έως 10 ετών 15€
Κρατήσεις 210 741 6191

error: Content is protected !!