ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Brunch στο Zonars με άρωμα Νέας Υόρκης!

Το Zonars bar-restaurant, καθιερώνει το brunch κάθε ημέρα και ειδικά τις Κυριακές από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι με τις καινούριες προτάσεις του σεφ Νίκου Σκλήρα και χαρούμενη μουσική.

O Executive Chef του ομίλου Πανά -Island Club Restaurant, Zonars, City Bistro, Bar de Theatre, Salon de Bricolage & Foyer-, Νίκος Σκλήρας μόλις πραγματοποίησε ένα τρίμηνο στη Νέα Υόρκη, όπου συνεργάστηκε με το εστιατόριο ABC του διεθνώς καταξιωμένου chef Jean-Georges Vongerichten ως επίτιμο μέλος της ομάδας του και παράλληλα με το εστιατόριο Gotham Bar and Grill με chef owner τον Alfred Portale.  Επίσης συμμετείχε στο άνοιγμα του εστιατορίου Τhe Osprey, στο 1 Hotel Brooklyn Bridge.

Επιστρέφοντας, δημιούργησε καινούργια πιάτα εμπλουτίζοντας το μενού με νέες προτάσεις brunch. Eggs benedict, Croque Madame & pancakes, Truffled fried egg ciabatta, Cinnamon and pecan French toast, Zucchini and asiago falafel wrap, Organic egg frittata που συνοδεύονται με early signature cocktails όπως mimosas & screwdrivers!

You know you’re an adult when… you brunch harder than you party! xxx

error: Content is protected !!