ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Brunch NEW Experience: Ο Όμιλος YES!Hotels υποστηρίζει έμπρακτα τους σκοπούς του "Δεσμού"!

Το NEW Hotel, μέλος του Ομίλου YES!Hotels, με αφορμή τη συνεργασία του με τον διεθνούς φήμης baker, Christophe Vasseur, υποδέχθηκε μέλη και υποστηρικτές του ΜΚΣ Δεσμός, με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του NEW Taste, ήταν παρών και ο διακεκριμένος Γάλλος baker, ο οποίος προσέφερε στους παρευρισκόμενους μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία μέσα από τις νέες γευστικές προτάσεις που έχει προετοιμάσει για το ανανεωμένο Weekend Brunch menu του ξενοδοχείου.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε χάρη στις δωρεές των καλεσμένων, διατέθηκε αποκλειστικά για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Δεσμός. Ο Δεσμός μέσα από τη δράση του βοηθάει οργανισμούς σε ολόκληρη τη χώρα να αυξήσουν σημαντικά την υποστήριξη που προσφέρουν στους συνανθρώπους μας, αξιοποιώντας δωρεές σε είδος και υπηρεσίες από εταιρείες και ιδιώτες.
Η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου YES! Hotels, Στεφανία Φλέγγα, είπε σχετικά: «Με τον ΔΕΣΜΟ έχουμε αναπτύξει μια επιτυχημένη και ουσιαστική συνεργασία εδώ και πολύ καιρό. Ζώντας σε μια εποχή συνεργιών, θεωρούμε πως είναι ζωτικής σημασίας για όλους, να καλλιεργούνται ισχυροί δεσμοί μεταξύ των επιχειρήσεων και της κοινωνίας. Μόνο στο πλαίσιο μιας καλύτερης Ελλάδας μπορούμε όλοι να αναπτυχθούμε και για να επιτύχει αυτό χρειάζεται αμοιβαία υποστήριξη στην κάθε προσπάθεια. Η συνεργασία μας με τον Christophe Vasseur για το bakery menu του NEW Hotel αποτέλεσε ευκαιρία και ιδανικό όχημα ώστε να διοργανώσουμε αυτή τη μοναδική εκδήλωση και να ενισχύσουμε για ακόμα μια φορά το σημαντικό έργο του ΔΕΣΜΟΥ, εξελίσσοντας την πολυετή συνεργασία μας με το Σωματείο.»
Η Πρόεδρος του Δεσμού κ. Αλέξια Κατσαούνη είπε: «Η συστηματική υποστήριξη του ομίλου YES!Hotels είναι καθοριστική για την συνέχιση του έργου μας. Χάρη στην αρωγή ιδιωτών και επιχειρήσεων όπως το NEW HOTEL, ο Δεσμός σύντομα θα γιορτάσει πέντε δημιουργικά χρόνια κοινωνικής προσφοράς σε περισσότερους από 570 φορείς, στηρίζοντας πάνω από 300.000 συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα.»

Λεζάντα φωτογραφίας: Ο Όμιλος YES! Hotels υποστηρίζει για ακόμα μια φορά έμπρακτα τους σκοπούς του ΜΚΣ Δεσμός. H ομάδα της YES! Hotels με τα Μέλη του ΔΕΣΜΟΥ.

error: Content is protected !!