ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Bond of Love” : Ένας Δεσμός Αγάπης από την Annita Sima για το “ΔΕΣΜΟ”

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αννίτα Σίμα παρουσιάζει το βραχιόλι “Bond of Love”, το χειροποίητο κόσμημα που σχεδίασε κατά αποκλειστικότητα για να στηρίξει εμπράκτως τη δράση του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Δεσμός. Υπογράφοντας τη δουλειά της ως “A Human Who Designs For Other Humans” και ενστερνιζόμενη το ανθρωποκεντρικό όραμα του σωματείου, η Αννίτα Σίμα σχεδίασε ένα δεσμό αγάπης, το 50% των εσόδων από τις πωλήσεις του οποίου θα διατίθεται στο πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά», που εφοδιάζει με καύσιμα θέρμανσης σχολεία και κοινωφελείς οργανισμούς.
Η Αννίτα Σίμα σχεδιάζει και δημιουργεί χειροποίητα κοσμήματα, που παράγει ένα προς ένα με αγάπη σε περιορισμένο αριθμό στο ατελιέ της στην Κηφισιά. Η δουλειά της χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική, καθαρές γραμμές και ήπιες φόρμες, και είναι εμπνευσμένη από την ίδια τη ζωή με αποτέλεσμα μοναδικές δημιουργίες με ξεχωριστούς συμβολισμούς.
Για το Bond of Love επιστράτευσε ματ επιπλατινωμένο ασήμι 925º, αλλά και χρυσό 14Κ, προκειμένου να δημιουργήσει ένα δεσμό αγάπης. Εμπνευσμένο από την αισθητική της τεχνικής origami, η σχεδιάστρια δημιούργησε ένα 100% χειροποίητο κομψό και διακριτικό unisex βραχιόλι, με κεντρικό μοτίβο την καρδιά, στο κέντρο της οποίας «χτυπάει» το “Δ” του Δεσμού. Ένα κόσμημα τόσο φίνο, όσο και η ευαισθησία που επιδεικνύει η δημιουργός στη σχεδίαση κοσμημάτων.

Bond of Love Bracelet

Bond of Love Bracelet

Το Bond of Love διατίθεται σε ξεχωριστή συσκευασία και η τιμή του ξεκινά από €40, γεγονός που το καθιστά μια άκρως προσιτή πρόταση δώρου για το σύντροφο, το φίλο ή το συνεργάτη, ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Μοιραστείτε το με τα προσφιλή σας πρόσωπα και δημιουργείστε δεσμούς αγάπης, συνδράμοντας κι εσείς στο κοινωφελές έργο του «Δεσμού».

Annita Sima Workshop & Showroom: Εμπορικό Κέντρο Shopping Land, (1ος όροφος), Κολοκοτρώνη 1 & Λεβίδου, Κηφησιά.

error: Content is protected !!