ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Blueberry Nights στο Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza

Στην καρδιά της Αθήνας και με θέα στη γεμάτη ζωντάνια οδό Σταδίου, το Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza υποδέχεται τον χειμώνα με ζεστές, φιλόξενες βραδιές μουσικής. Το σήμερα συναντά το χθες μέσα από τις μουσικές επιλογές του σχήματος “The Blueberry Nights” σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, όπου μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά cocktails, premium επιλογές ποτών και εμπνευσμένα finger food.

Η Μαριάννα Μαυρουδή πλημμυρίζει τον χώρο με την υπέροχη φωνή της ερμηνεύοντας αγαπημένες επιλογές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με χρώματα jazz, soul και swing. Σε αυτό το μουσικό ταξίδι, την συντροφεύουν μοναδικά ο Χάρης Μπότσης στο πιάνο και ο Γρηγόρης Ασημακόπουλος με το σαξόφωνο του. Τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες ενώνουν το ταλέντο τους στο ατμοσφαιρικό Explorer’s Bar για βραδιές που θα μαγέψουν και δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

ok NJV Athens Plaza - Explorer's Bar (2)

Ο μοναδικός χώρος του Explorer’s Bar με την ιδιαίτερη φινέτσα και τις British style επιρροές, κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή· Οι πράσινες Chesterfield πολυθρόνες, η επιβλητική μπάρα, η ζεστή ατμόσφαιρα και ο χαμηλός φωτισμός συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για την φιλοξενία συναρπαστικών μουσικών βραδιών στον παλμό της πόλης.

ok NJV Athens Plaza - Explorer's Bar (5)

Από τις 11 Νοεμβρίου 2016 έως και το τέλος Φεβρουαρίου 2017, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30 – 00:30 στο Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza.

error: Content is protected !!