ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Bloomsbury Set by Jo Malone: Εμπνευσμένη από το ελεύθερο πνεύμα του κινήματος Bloomsbury, η συλλογή αιχμαλωτίζει την μεθυστική ουσία μιας αντισυμβατικής ζωής…

Εμπνευσμένη από το ελεύθερο πνεύμα του κινήματος Bloomsbury, η συλλογή αρωμάτων αιχμαλωτίζει την μεθυστική ουσία μιας αντισυμβατικής ζωής. Το άρωμα του κρίνου την αυγή, οι μπλέ υάκινθοι, τα οπωροφόρα δέντρα, τα απογεύματα με συντροφιά το αψέντι και χρυσός λιναρόσπορος στα βαμμένα χέρια από τη ζωγραφική. Ζεστό ουίσκι και γλυκός καπνός πίπας. Τα μυστικά που κρύβει το κερωμένο πάτωμα από τα βήματα της νύχτας.

“Όταν επισκεφθήκαμε το Τσάρλεστον, στη μέση της αγγλικής υπαίθρου, δεν γνωρίζαμε τι να περιμένουμε, αλλά το ερωτευτήκαμε. Όσο βρισκόμουν εκεί έκανα μια ιστορία στο μυαλό μου από το πρωί μέχρι το απόγευμα και το βράδυ, οπότε τα πέντε αρώματα έχουν μια φυσική εξέλιξη. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα σχετικά με το κίνημα The Bloomsbury Set ήταν η αντιπαράθεση της οικιακής ζωής και της απλότητας με αυτό το εξαιρετικά πνευματικό περιβάλλον”- Yann Vasnier, Master Perfumer

ok PRNT_1705_BL_OW_002_Set_wBox_182-185_PRNT

Μπλε Υάκινθος: Μεθυστικός και τολμηρός μπλε υάκινθος θερμαίνεται από τον ήλιο συνυφασμένος με τη ζωντάνια που αποπνέουν τα γεράνια στον κήπο και το ξυλώδες βετιβέρ.
Καπνός & Μανταρίνι: Ζωντανό μανταρίνι και ποώδες φασκόμηλο γλυκαίνεται με τη ζεστή κομψότητα του γλυκού καπνού πίπας.
Ουίσκι και Κέδρος: Ένα αινιγματικό χαρμάνι από εκλεκτό ουίσκι και πολυτελή τριαντάφυλλα συνδυάζονται με πικάντικο μπαχάρι, ζεστό ξύλο κέδρου και μια ενδιαφέρουσα συμφωνία με τα κερωμένα ξύλινα πατώματα.
Δέρμα & Αρτεμισία: Οι εντυπωσιακές πράσινες πτυχές του γλυκάνισου-χρωματισμένες με μείγμα από αψέντι και αρωματική Αρτεμισία, απαλό orriswood και τον βαθύ πλούτο του δέρματος, εμπλουτισμένο με ξύλινες νότες από κεχριμπάρι.
Κρίνα του κήπου: Το άρωμα της αυγής στη λίμνη με τους κρίνους και τα νούφαρα σε συνδυασμό με τις δροσερές πράσινες φυλλωσιές και το πλούσιο ylang ylang, ενισχύεται με white musk και μια νότα βανίλιας.

ok PRNT_1705_BL_OW_005_Box_wRibbon_188_PRNT
The Bloomsbury Collection: Διαθέσιμη στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2017

error: Content is protected !!