ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Bling Bling! : The City where Devil and Angel fell in love after that bite of the Big Apple…

Εξαιρετικό κείμενο , γραμμένο από την Alex Bling , αφιερωμένο στη Νέα Υόρκη και στο fayscontrol.gr …Bling! είναι ο ήχος του μαγικού της ραβδιού, αλλά κυρίως Blissful Lovable Inspirational Natural Glamour! Περισσότερα κείμενα της μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση blingheart.blogspot.gr 

576625_124689434382482_722020072_n

Alex Bling

 

af8f13309cc86fe0156c5cf03da8eae6Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν συμπτώσεις. Είναι απλά σύμπτωμα μιας έλξης που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Η έλξη ξεκινά με έναν απλό συγχρονισμό, και μπορεί αν δεν συνεχιστεί ο συντονισμός, να χαθεί, χωρίς να καταλάβουμε ποτέ και γιατί. Μπορεί να γίνει φιλία, έρωτας, ακόμα και έχθρα. Όσο μεγαλύτερη η έλξη, τόσες περισσότερες οι συμπτώσεις. Το μυαλό μας είναι σαν εξωγήινης τεχνολογίας διαστημόπλοιο που έχει προσγειωθεί,στο κεφάλι μας. Ειλικρινά δεν έχουμε ιδέα για τις δυνατότητες του, την λειτουργία του, και το που μπορεί να μας οδηγήσει. Σε ποιο πλανήτη, γαλαξία, χωροχρόνο… Εκείνη όμως την στιγμή, απλά μας προσγείωσε στην ΝΥ. ..Είναι η στιγμή που αντίθετα με ό,τι έχουμε συνηθίσει οι άνθρωποι, με το που πατάς το πόδι σου, νιώθεις μια ανατριχίλα, ένα ρεύμα ερωτισμού και “θέλω” να σε διαπερνά, και σηκώνεις αμέσως το κεφάλι ψηλά. Νιώθεις ένα μικρό παιχνίδι, σε μια πόλη σαν από φωτισμένα Lego φτιαγμένη. Η κούραση εξαφανίζεται, και τα πόδια σου, δεν μπορούν να σταματήσουν. Ούτε η χαρά σου, ούτε οι σκέψεις σου.

33260d7d5b3079cf1b47209a754e1fdc

 

Γι αυτό σε αυτήν την πόλη μην πας για να ερωτευθείς. Να πας ερωτευμένος. Γιατί που αλλιώς να εκδηλώσεις όλο αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα πως είσαι μέρος όλων όσων ταινιών έχεις δει. Σε ποιόν θα λες “πάμε εκεί, να δούμε αυτό!”, “κοίτα πόσο ωραίο…” Για ποιόν σαν άλλη Pretty Woman, θα βάλεις το υπέροχο φόρεμα, και θα κατέβεις στο πάντα τόσο ερωτικά ραντεβού στα λόμπι ξενοδοχείων. Σου εύχομαι να είναι Ο Ρίτσαρντ Γκήρ σου. Σε αυτή την πόλη, τα “όχι” σου, γίνονται όσα “ναι” δεν τόλμησες ποτέ σου να πεις γιατί φοβόσουν, γιατί ντρεπόσουν γιατί έτσι έπρεπε. Αλλά εδώ, εδώ θα καταλάβεις τι έκανε τόσο ηδονιστικά νόστιμη αυτή την μπουκιά του Μήλου. Θα πας στα ωραιότερα εστιατόρια, εκεί όπου ανάμεσα σε εκατομμυριούχους, θα αισθάνεσαι ένας από αυτούς, καθώς θα σου πιάνουν κουβέντα και θα σου μιλάνε, με αληθινά χαμόγελα, που δεν είναι καλυμμένα πίσω από αρχοντοχωριατισμούς.

53559565949f0c39ef43d976fe21368bΚράτα τον αγαπημένο σου από τον χέρι, στο Σέντραλ Πάρκ, και νιώσε την συγκίνηση διαβάζοντας τις μικρές ταμπέλες-αφιερώσεις που υπάρχουν στα παγκάκια, και αγαλλίασε με την ιδέα πως τον αγαπάς τόσο που ονειρεύεσαι το δικό σας μικρό ταμπελάκι εκεί. Πάρε την αγαπημένη σου στο Μανόλια Μπέικερι και αγόρασε της χρωματιστά καπκεικς. Καθάρισε με τρυφερότητα, λίγη από την μωβ βουτυρόκρεμα από τα χείλη της και γελάστε. Μετά από τις ατελείωτες βόλτες, τις αγορές στα μαγαζιά, τα φώτα, την υπέροχη πλατεία -βιντεοπαιχνίδι Times square, το ντροπμαουθινγκ συναίσθημα των υπέροχων παραστάσεων Μιούσικαλ στο Broadway το “Είμαι στο κέντρο του κόσμου” και μας έχει κοπεί η ανάσα από την θέα στο Empire state Building, τις υπέροχες γειτονιές, τους μαγικούς ανθρώπους αυτής της πόλης που αφιερώνουν χρόνο και διάθεση στους επισκέπτες της, πηγαίνετε κλειστείτε στο ξενοδοχείο σας. Ανοίξτε όλες τις κουρτίνες. Δείτε όλα τα κτίρια γύρω σας φωτισμένα. Πως ρέει ο χρόνος διαπερνώντας την φθαρτή και τόσο εφήμερη ανθρώπινη ύλη. Και κάντε έρωτα. Αφεθείτε και δοθείτε. Αγριέψτε και παθιαστείτε. Φωνάξτε και εξαντληθείτε. Δείτε το ξημέρωμα. Μετά πηγαίνετε στο ΜΟΜΑ και σταθείτε στον πίνακα του Βαν Γκόγκ, “Έναστρος Ουρανός” Χαμογελάστε. Η στιγμή που θα ξέρετε πια, που βρίσκεται αυτό το τοπίο. Μέσα σας. Και εσείς μέσα σε αυτό. Είστε στην ΝΥ* ΥΓ. Οι άνθρωποι αλλάζουμε, οι καταστάσεις γύρω μας, ο χρόνος μας κοιτά προκλητικά και με τουπέ. Έρχεται μια στιγμή, που όλα μοιάζουν εναντίον μας, λες και και στο λαμπερό γρήγορο αμάξι μας, έβαλαν πρόκες στα λάστιχα του, η βενζίνη τελειώνει, και το χειρόφρενο μοιάζει δεμένο.. Πσστ.. Κατέβα λοιπόν! Φοράω τα ωραία μου παπούτσια. Θα αργήσουμε λίγο, αλλά hey! θα είναι hell of a walk for a fabulous Brakfast at Tiffanys..

error: Content is protected !!