ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Bijoux de "Haute Couture" στον νέο χώρο Τέχνης & Φιλοξενίας "ApArt"!

Στο νέο χώρο τέχνης και φιλοξενίας ApArt πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην Αθήνα έκθεση πολύτιμων και σπάνιων κοσμημάτων από οίκους μόδας υψηλής, σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης Γαλλίδα γκαλερίστ Soraya Bouvier Feder.

gal2

gal3
Στην πριβέ έκθεση που πραγματοποιήθηκε σε επιμέλεια της Ίρις Κρητικού και διοργάνωση της Άννας Κοντολέων, στο ApArt, παρουσιάστηκαν κοσμήματα των οίκων Chanel, Yves Saint Laurent, Dior, Lanvin, Loewe και Scherrer, με έμπνευση το παριζιάνικο στιλ και τον γαλλικό μοντερνισμό, ενώ την έκθεση επισκέφθηκε πλήθος από φιλότεχνους, συλλέκτες και λάτρεις των κοσμημάτων.

ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ SORAYA BOUVIER FEDER ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ

ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, SORAYA BOUVIER FEDER, ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ApArt ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΟΛΩΤΑΣ

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ApArt ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΟΛΩΤΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ

ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΡΙΖΟΥ

ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΡΙΖΟΥ

ATHENA DEMENTAS ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

ATHENA DEMENTAS, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΥ, ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ, ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

It’s good to know: Η Soraya, μετά τις σπουδές της στη γεμολογία και τις διακοσμητικές τέχνες, ξεκίνησε να εργάζεται ως έμπορος έργων τέχνης στο Παρίσι το 1989. Το 1995 ίδρυσε την γκαλερί “Via Antica” στην οδό Jacob in Saint-Germain des Prés 11 στο Παρίσι και άρχισε να εργάζεται ως εμπειρογνώμονας vintage τέχνης. Η γκαλερί της έγινε γνωστή σε διάσημες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και συνεργάστηκε σε ταινίες, όπως η “Μαρία Αντουανέτα” της Sofia Coppola, όπου παρουσιάζονται αντικείμενα προσωπικής φροντίδας από την boutique της Soraya. Εξειδικεύεται στα αρώματα και είναι η πρώτη που ξεκινήσει να πωλεί στη boutique της αρώματα μινιατούρες και αποκλειστικά συλλεκτικά αντικείμενα. Κατά τη διάρκεια των καλλιτεχνικών της αναζητήσεων, συναντά πολλούς Γάλλους σχεδιαστές κοσμημάτων στα πρώτα βήματα της καριέρας τους και αναπτύσσει μαζί τους δυνατές φιλίες. Για να προωθήσει τη δουλειά τους στο εξωτερικό και κυρίως στις ΗΠΑ αποφασίζει να τους εκπροσωπήσει ως ατζέντης. Έχει ενεργή παρουσία στους κύκλους των διεθνών εκθέσεων του Παρισιού και της Νέας Υόρκης τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

ApArt: Πραξιτέλους 15-19.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!