ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Best Use of Social Media: Θα σε κάνω βασίλισσα!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η κορυφαία εταιρία επικοινωνίας “Communication Lab” έδωσε το παρόν και βραβεύτηκε στα Social Media Awards 2015, χθες στο κατάμεστο ΤΗΕ ΒΟΧ, επί της οδού Πειραιώς. Mέσα από την πολύ πετυχημένη 5η διοργάνωση του Spetses Mini Marathon, η εταιρία διακρίθηκε ανάμεσα σε πλήθος από brands και agencies που ξεχώρισαν, και απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία Best Use of Social Media στην ενότητα Sports.
Το βραβείο παρέλαβε η CEO της Communication Lab, Δρ. Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη, ιδρύτρια και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon, τονίζοντας τη σημασία του θεσμού αυτού και τα αποτελέσματα που αποφέρει η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την αγάπη για το νησί και τον αθλητισμό: «Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένη που για μια ακόμα φορά το Spetses mini Marathon βραβεύεται. Πριν 5 χρονια υπήρξε και παραμένει η πρωτοπόρος διοργάνωση που συνδυάζει τον αθλητικό τουρισμό και την μαζική άθληση, χαράσσοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία που εχει βρει μιμητές ανα την Ελλαδα. Με αρωγό την τοπική κοινωνία και τον Δήμο Σπετσων αλλά και μια ευρεία διαδικτυακή κοινότητα που μας ακολουθεί και μας στηρίζει με δημιουργικότητα, έχουμε όλα τα εφόδια να για να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα για τον σπουδαίο αυτό θεσμό».

Δρ. Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη

Δρ. Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη

Η φετινή επετειακή διοργάνωση του Spetses mini Marathon εντυπωσίασε και προσέλκυσε πάνω από 12.000 αθλητές και επισκέπτες από όλο τον κόσμο στον πανέμορφο νησί των Σπετσών. Σκοπός της διοργάνωσης, ήταν η ανάδειξη μέσω των social media της συλλογικότητας και «προσβασιμότητας» του θεσμού, με την προβολή και στήριξη Παραολυμπιονικών, η αλληλεπίδραση με διεθνείς αθλητές και ολυμπιονίκες, καθώς και η προβολή των Σπετσών ως τουριστικού, και ειδικότερα αθλητικού, προορισμού. Έτσι, με καθημερινή αλληλεπίδραση και συνεχή επικοινωνία, η αύξηση στη δημοτικότητα του θεσμού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ο στόχος επιτεύχθη και με το παραπάνω. Ειδικότερα σε αυτά τα 5 χρόνια, το διάστημα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, οι λογαριασμοί του Spetses Mini Marathon σε Facebook και Instagram, που πλέον ξεπερνούν τους 36.000 followers, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 325.000 likes, πάνω από 17.800.000 impressions και έχουν επιτύχει reach 4.890.403 χρηστών!

Mέσα από την πολύ πετυχημένη 5η διοργάνωση του Spetses Mini Marathon, η εταιρία διακρίθηκε ανάμεσα σε πλήθος από brands και agencies που ξεχώρισαν, και απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία Best Use of Social Media στην ενότητα Sports.

Mέσα από την πολύ πετυχημένη 5η διοργάνωση του Spetses Mini Marathon, η εταιρία διακρίθηκε ανάμεσα σε πλήθος από brands και agencies που ξεχώρισαν, και απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία Best Use of Social Media στην ενότητα Sports.

Έτσι, οι σελίδες αυτές, έχουν πλέον σπουδαία δυναμική και αφηγούνται ιστορίες που αφορούν τους φίλους της διοργάνωσης, του αθλητισμού και της Ελλάδας…

error: Content is protected !!