ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Best Eyewear ever για τους αναγνώστες του Fay's Control!

Happy, happy, happy!!!Σας προτείνουμε πάντα τα καλύτερα, και εξασφαλίζουμε για εσάς μόνο τις καλύτερες προσφορές! Πόσω μάλλον αυτή την περίοδο, που ασχολούμαστε -σχεδόν αποκλειστικά- με την διοργάνωση του μεγάλου The Pop Up Project: Christmas at the Museum, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, με αφορμή τα 3α γεννέθλια του Fay’s Control. Κάθε μέρα, ερχόμαστε σε επαφή με τους καλύτερους designers και τα καλύτερα brands, και όλοι μαζί δουλεύουμε την μεγάλη αυτή γιορτή, λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Με αφορμή το corner των Οπτικών Φλεβαράκη λοιπόν, και την συνεργασία μας για το The Pop Up Project, η κομψή boutique που λειτουργεί από το 1991, και συνεργάζεται με όλους τους Οίκους-Μύθους, μεταξύ των οποίων και Mukita, Alain Mikli, Celine, Fendi, Dior, G. Armani, Miu-Miu-Prada, Jimmy Choo, YSL, Bvlgari, Gucci, Oakley και Ray-Ban, προσφέρει δωρεάν οφθαλμική μέτρηση από οφθαλμίατρο, ενώ για όλους τους followers του Fay’s Control, θα δίνεται ειδική έκπτωση 30% στους σκελετούς ηλίου και οράσεως!!!!

Επισκεφτείτε το σήμερα κιόλας!!!

booooostd

Ολοκληρωμένη την Συλλογή των Οπτικών Φλεβαράκη, θα την βρείτε στην διεύθυνση Λυκούργου 2, Χαλάνδρι (έναντι Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού), τηλ. 210-674 8150, και φυσικά στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!