ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Belvedere Garden: Ένας υπέροχος pop up κήπος στην πόλη!

Για 3 βραδιές η Αθήνα είχε την χαρά να απολαύσει ένα υπέροχο γεγονός. Μοναδικά spritz cocktails, εκλεκτά serves, μαγευτικές μουσικές νότες και ένας ξεχωριστός pop up κήπος ενώθηκαν και δημιούργησαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Η Belvedere Vodka προσκάλεσε όλη την Αθήνα στο Holy Garden, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, για να απολαύσει τη μοναδική της γεύση συνδυασμένη υπέροχα με φρέσκα και φυσικά συστατικά.
Στον εντυπωσιακό pop up κήπο στο Holy Garden της Mama Fuga, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στην φιλοσοφία του “Relearn Natural” – μια φιλοσοφία που εκθειάζει την φυσικότητα και την απλότητα – σε ένα exclusive preview event.


Την πρώτη βραδιά, πλούσια αρώματα και γεύσεις, δημιούργησαν μια πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με την Angelika Dusk, special guest, να ερμηνεύει μαγευτικές μελωδίες. Τα περίτεχνα “natural-style” serves, όπως το “Fig Roll Martin” το οποίο συνοδευόταν από σπιτικό roll σύκου και το “BnP Sour” με ελαιοσάκχαρα εσπεριδοειδών, bitter δαμάσκηνου, ασπράδι αυγού και φρέσκια tonga, καθώς και τα εμπνευσμένα spritz cocktails, όπως το “Belvedere Cherry Spritz” με φρέσκα κεράσια και φέτες λεμονιού και το “Belvedere Thyme Spritz” με φρέσκο αγγούρι και κορυφή θυμαριού, επιμελήθηκε ο Xavier Μισαηλίδης, bar manager του Holy Garden. Το πλούσιο μενού της βραδιάς είχε την υπογραφή του Fabrizio Buliani, chef της Mama Fuga.

Angelika Dusk

Τις επόμενες δύο βραδιές, ο ατμοσφαιρικός pop up κήπος της Belvedere άνοιξε τις πόρτες του και για το κοινό, έτοιμος να μυήσει τους καλεσμένους στην μαγεία και την ομορφιά του φυσικού! Τα γευστικά spritz και εκλεκτά serves συνέχισαν να πρωταγωνιστούν και η Angelika Dusk με την μπάντα της συνέχισαν να πλαισιώνουν με ιδιαίτερες μουσικές νότες την βραδιά.

Η φιλοσοφία του Relearn Natural ήρθε και κατέρριψε τους μύθους που θέλουν τις σύνθετες γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα να ξεχωρίζουν, σε μια γιορτή με επίκεντρο τη φύση και τα εκλεκτά υλικά της.

Τόνια Σωτηροπούλου

Χάρης Ντάβλας, Ναταλία Γεωργαλά

Αντίνοος Αλμπάνης

Κίμωνας Φραγκάκης

error: Content is protected !!