ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Beleaf in yourself»!

Η essie, ένα brand που εμπνέει και εμπνέεται από τη μόδα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την PCP clothing, η οποία βασίστηκε στην κοινή τους αγάπη για την μόδα και τα χρώματα.
Ηγέτης στην πολυτέλεια, η essie αποτελεί τη μάρκα που επιλέγουν επαγγελματίες της ομορφιάς, γνώστες του κλάδου, διασημότητες και κομψές γυναίκες σε περισσότερες από 100 χώρες. Αυθεντία στο χρώμα, η essie πρωταγωνιστεί στις παγκόσμιες πασαρέλες, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι.

ΣΟΥΖΑΝΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ-ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΠΑΛΑΤΣΙΔΗ

H PCP Clothing είναι μια ελληνική εταιρεία που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες. Έχει οικολογικό χαρακτήρα, βασίζει την παραγωγή της σε ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες, κάτι που καθιστά τα προϊόντα της sustainable και eco-friendly.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΒΑΣΙΑ ΓΚΙΤΙΚΑ-ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ

Τα σετ που δημιουργήθηκαν από αυτή τη συνέργεια είναι από ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες και eco-friendly, αξίες που αντιπροσωπεύουν και τα δύο brand.

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ-ΜΙΝΑ ΧΑΛΔΕΑΚΗ-ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΚΙΤΙΚΑ-ΜΑΙΡΗ ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΦΡΥΝΗ ΛΑΤΟΥ

ΤΟΝΙΑ ΚΟΥΜΠΑ

Το event πραγματοποιήθηκε στο House 124, στο Χαλάνδρι και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή παρουσίαση από την ομάδα της essie, να απολαύσουν τα χρώματα της νέας fall collection, “beleaf in yourself”, να φορέσουν το limited edition essie & pcp set και να συμμετέχουν σε ένα yoga session.

error: Content is protected !!