ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Because some of the best memories are made in Havaianas!

That feeling. Όταν μπαίνεις σε ένα κατάστημα και σου φτιάχνει την διάθεση. Πλημμυρισμένο από τα πιο έντονα χρώματα και τα πιο χαρούμενα σχέδια. Και τα θέλεις όλα. Και η ικανοποίηση πως μπορείς κιόλας να τα πάρεις.


Αυτό ακριβώς το συναίσθημα ένιωσα νωρίτερα σήμερα όταν επισκέφθηκα το νέο κατάστημα Havaianas στο Golden Hall, για να διαλέξω ένα ζευγάρι flip flops που θα συνοδέψουν τις ομορφότερες στιγμές του Σαββατοκύριακου που ξεκινάει από αύριο, αυτό που θα αποτελέσει τον αυτόπτη μάρτυρα των καλύτερων αναμνήσεων του φετινού καλοκαιριού που έχει κιόλας ξεκινήσει.

Follow me…

Κάθε καλοκαίρι και ένα -ή όχι μόνο- διαφορετικό ζευγάρι. Είναι αυτό το ζευγάρι που θα πάρεις μαζί σου στις πρώτες αποδράσεις του Μαΐου και του Ιουνίου, στα κοντινά νησιά. Αυτό το ζευγάρι που συμβολίζει την ελευθερία, την ευτυχία, την άνεση και την ανεμελιά και που θα βρίσκεται σε κάθε Insta moment σου στην Ύδρα και στην Τζια.

Αυτές που θα κρατάς στα χέρια σου καθώς θα βγαίνεις από το φουσκωτό στους πιο απόκρημνους κόλπους του Ιονίου ή του Αιγαίου που θα εξερευνήσεις στα μέσα του ζεστού Ιούλη.
Οι σαγιονάρες που θα περπατήσεις μαζί τους όλο το νησί, στις μεγάλες νωχελικές διακοπές του Αυγούστου.


Αυτές που θα αγαπήσεις περισσότερο από κάθε άλλο ζευγάρι πέδιλα μεγάλου σχεδιαστή, αλλά την ίδια στιγμή ξέρεις πως αν τις ξεχάσεις πίσω στην παραλία, όταν φεύγεις βιαστικά να προλάβεις το καΐκι που θα σε επιστρέψει στην χώρα, δεν θα στεναχωρηθείς.


Θα χαμογελάσεις γλυκά για όσα έζησες μαζί τους, και θα πας στο πιο κοντινό κατάστημα να τις αντικαταστήσεις με ένα καινούργιο ζευγάρι Havaianas.


Αυτό ακριβώς που έκανα σήμερα νωρίτερα εγώ, στο νέο κατάστημα Havaianas στο ισόγειο του Golden Hall.

Καλό καλοκαίρι, πλημμυρισμένο από τα πιο έντονα χρώματα και τις ομορφότερες αναμνήσεις!

error: Content is protected !!