Η Beach life by Liebe Anta, στο The Pop Up Project II!

19/05/2016 • GET

Οι «αγαπητές» Άννυ και Τατά Λυμπεροπουλου ή πιο σωστά οι Liebe Anta, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν ανάμεσα στα κοχύλια και κοράλλια…. την οικογενειακή επιχείρηση που δημιούργησε ο πατέρας τους και έμαθαν από μικρές να αγαπούν και να δημιουργούν με τους θησαυρούς της θάλασσας!
Το 2007 προβλέποντας την ανάγκη και το κενό που υπήρχε στην Ελληνική κοινωνία για μια παροχή υπηρεσιών όπου θα «πουλάει ελεύθερο χρόνο» δημιούργησαν την εταιρεία «Liebe Anta, Τime Savers». Κάνοντας ακόμη ένα βήμα το καλοκαίρι του 2015 ξεκίνησαν τη σειρά «Beach Life by Liebe Anta», όπου γυρνώντας στις ρίζες τους δημιουργούν χειροποίητες τσάντες, καπέλα και κοσμήματα για την παραλία και όχι μόνο!

IMG_3898

Έμπνευση τους το Ελληνικό καλοκαίρι και η επιθυμία από τις φίλες τους για μεγάλες ευρύχωρες τσάντες για την παραλία και καπέλα με προσωπικότητα!! Η συλλογή τους εμπλουτίζεται καθημερινά καθώς δημιουργούν και sur mesure για τις πελάτισσες τους και τα καταστήματα που συνεργάζονται. Μότο τους η διαφορετικότητα, η μοναδικότητα και η ποιότητα!

IMG_3899
Τις δημιουργίες τους θα τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού με την επωνυμία Liebe Anta, και φυσικά, στο The Pop Up Project II “Me geia!”, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

IMG_3901

Καλό καλοκαίρι!
Αννυ & Τατά Λυμπεροπουλου
Liebe Anta
Facebook: Liebe Anta time savers
Email info@Liebeanta.net
Tel 6936727877

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons