ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Be our guest: H Ιωάννα Κοροπούλη & η Εβελίνα Κόκκου μας κάνουν το τραπέζι!

H Stylebox, συνεχίζει για 2η χρονιά να δίνει το παρόν στη Μύκονο, σε private events, parties, γάμους αλλά και σε πιο μεγάλα events!
Με 9 χρόνια προϋπηρεσίας στο χώρο της ενοικίασης εξοπλισμού στην Αθήνα, δεν επαναπαύονται. Λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της μόδας, η συλλογή της  Stylebox ανανεώνεται συνεχώς, ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε σεζόν.
Το ίδιο έγινε και φέτος!


Κάνοντας ένα νέο βήμα, η Ιωάννα Κοροπούλη & η Εβελίνα Κόκκου μας παρουσιάζουν την ολοκαίνουρια Dinnerware Collection Rua Nova από την Bordallo Pinheiro & Vista Alegre που έρχεται να ταιριάξει απόλυτα με τον υπόλοιπο εξοπλισμό της, για να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις σε planners και πελάτες.


Morning Blue, White Antique, Anthracite, Green & Fantasya Sandy Grey και Tiles Blue είναι τα χρώματα! Οι δύο οικοδέσποινες, μας προτρέπουν να παίξουμε με τα σερβίτσια μας και να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς ανακατεύοντας τα μεταξύ τους…


Επισκεφθείτε το ολοκαίνουριο site www.stylebox.gr και το instagram stylebox_rentals

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο T. +30 210 8075177 & email info@stylebox.gr ή στο info@styleboxmykonos.com – T. +30 6985 922 900 αποκλειστικά για τη Μύκονο.

error: Content is protected !!