ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Be Happy!!!! (It drives people crazy….)

Read this now and thank me later!

Χωρίς καμία διάθεση για να κάνω διαφήμιση, άκουσε με, και αν για κάποιον λόγο -ή για περισσότερους- έχεις νεύρα, είσαι κακοδιάθετη, έχεις άγχος και βρίσκεσαι σε περίεργο mood, αν είσαι εκνευρισμένη με το αγόρι σου ή τσακώθηκες με την κόρη σου, αν νιώθεις πονοκέφαλο από τα ασφυκτικά deadlines ή αν νιώθεις εκνευρισμένη από την έλλειψη υδατάνθρακα… τρέχα τώρα στο Seletti  , και θα αλλάξουν όλα.

Θα χαμογελάσεις. Θα σου φτιάξει η διάθεση με μιας. Θα χαλαρώσεις, θα νιώσεις ανέμελη, ξέγνοιαστη, θα σε πλημμυρίσει η αίσθηση του χιούμορ για να αντιμετωπίσεις όλα όσα σε ταλαιπωρούν.

Enjoy little things!

Ναι, στο Seletti Store Athens, στον 1ο όροφο του Golden Hall, θα βρεις τα ομορφότερα δώρα που μπορείς να φανταστείς για όποιον παραλήπτη έχεις στο μυαλό σου.

Εγώ ήρθα να πάρω αυτή την κορώνα στην Εύη, αλλά έφυγα με μία αγκαλιά δώρα και για το δικό μου σπίτι. 👑👑

Always wear your invisible crown!

Λοιπόν, όλες οι νέες αφίξεις παρουσιάζονται πρώτα εδώ, ενώ ταυτόχρονα, εδώ θα βρεις ολόκληρη τη συλλογή της Seletti με τις συνεργασίες από Marcantonio, Toiletpaper, Studio Job, Diesel Living, και φυσικά την συλλογή Hybrid με τα υπέροχα πορσελάνινα σερβίτσια.

Καταλαβαίνεις πως όλα τα παραπάνω δεν στα είπα τυχαία, ήρθα μεσοβδόμαδα πιεσμένη και κουρασμένη, και με το που μπήκα σε αυτό το μαγικό κατάστημα στο Golden Hall, ήταν σαν να μετατράπηκε όλο το άγχος σε μία ηλιόλουστη γιορτή!

If it makes you happy it doesn’t have to make sense to others!

error: Content is protected !!