Αυτή την Πέμπτη μαγειρεύω για εσάς!

16/10/2018 • EDITORIALS

Το ‘ταξα και θα το κάνω λοιπόν. Μεθαύριο, αυτή την Πέμπτη 18/10, θα μαγειρέψω για όλους εσάς, στο αγαπημένο μου στέκι, στο De Counti!
Όχι, δεν το ‘χα χούι να γίνω chef. I guess… Μου αρέσει όμως πάρα πάρα πολύ η μαγειρική. Λιώνω όμως. Μου αρέσει να πειραματίζομαι μαζί της, να παίζω, να δοκιμάζομαι και να δοκιμάζω, και πάνω από όλα, μου αρέσει να μαγειρεύω για όσους αγαπώ.
Όσοι διαβάζετε άλλωστε αυτές εδώ τις σελίδες, το έχετε καταλάβει, όχι; Και τι συνταγές -step by step- δεν έχουμε φτιάξει μαζί όλα αυτά τα χρόνια, και τι τραπεζώματα δεν έχουμε έχουμε κάνει.
Και πόσες φορές, κάτω από άλλη μία ιδέα μου για να φτιάξουμε παρέα ένα βελούδινο VITELLO TONNATO, ένα αφράτο GOUGÈRES  AU GRUYÈRE ET TRUITE FUMÉE ή την αυθεντική συνταγή ενός BOEUF BOURGUIGNON , δεν μου έχετε στείλει τα άπειρα ενθουσιώδη μηνύματα, για το πόσο θα θέλατε να τα δοκιμάσετε?

Right now, στην κουζίνα του De Counti!

Ε, λοιπόν, τώρα είναι η ευκαιρία μας! Και για εσάς, και για εμένα! Υπήρχε ποτέ περίπτωση να μου κάνει τέτοια τιμητική πρόταση το αγαπημένο μου στέκι, το De Counti, και εγώ να αρνηθώ; Πως άλλες λιώνουν να βουτήξουν το μικρόφωνο από τον τραγουδιστή; Ε, έτσι εγώ λιώνω να βουτήξω -έστω και για μία μέρα- την κουτάλα από τον chef!


Έτσι, στο πλαίσιο των Fay’s Control x De Counti concept set menu Thursdays, μου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσω ένα ολοκληρωμένο μενού για εσάς, με επιλογές από τις καλύτερες συνταγές μου, από αυτές τις συνταγές που συνήθως εισπράττω τα πιο ενθουσιώδη χειροκροτήματα!

Fay’s Control Concept Set Menu:

VITELLO TONNATO✔

SHRIMP COCKTAIL SALAD✔

GOUGÈRES  AU GRUYÈRE ET TRUITE FUMÉE✔

BOEUF BOURGUIGNON✔

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΝΕΛΑ Kayak✔

Θα μου δώσει μεγάλη χαρά και τεράστια τιμή, να σας έχω όλους κοντά μου μεθαύριο λοιπόν, και επειδή -από ό,τι με ακόμη μεγαλύτερη χαρά μαθαίνω- οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, φροντίστε να κάνετε εγκαίρως την δική σας, ώστε να δοκιμάσετε την δική μου ολοκληρωμένη πρόταση ενός μενού πέντε πιάτων, όπως αυτά που γίνονταν στα σπίτια μας παλιά…

Τιμή μενού: 45 ευρώ

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 6742229

De Counti: Λ. Κηφισίας 222, Αβάνα

Σας περιμένω στην σάλα λοιπόν,

με αγάπη,

Φαίη xxx ♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons