Αυτή είναι «Η Αθλητική Πλευρά της Μυκόνου»!

14/09/2019 • MAKE

Σε μία εβδομάδα, το άλλο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 εκατοντάδες δρομείς από ολόκληρο τον κόσμο θα ζήσουν , για τέταρτη συνεχή χρονιά, τη συναρπαστική εμπειρία του Mykonos Run «Η Αθλητική Πλευρά της Μυκόνου», του πολυαναμενόμενου αθλητικού γεγονότος του νησιού, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Μυκόνου, το Aegon Mykonos, μέλος των Autograph Collection της Marriott International και την Out Loud Event Services με την πιστοποίηση της AIMS και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Οι αγώνες δρόμου 10,1χλμ και 5,1χλμ καθώς και οι Παιδικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας την παραδοσιακή διαδρομή του 18ου αιώνα, από το Μοναστήρι της Παναγιάς Τουρλιανής στην Άνω Μερά ως το Γιαλό, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια θαυμάσια ευκαιρία άθλησης αλλά και μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν άγνωστες γωνιές του νησιού.
Γι’ αυτό εξάλλου το Mykonos Run «Η Αθλητική Πλευρά της Μυκόνου» προσελκύει κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερους συμμετέχοντες, με τη φετινή χρονιά και την 4η διοργάνωση του να σημειώνει ρεκόρ συμμετοχών με αθλητές από την Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία ως τις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική. Στους αγώνες της Μυκόνου και φέτος η νικήτρια του 2018, Nahimana Cavaline, με στόχο να σπάσει το ατομικό της ρεκόρ, καθώς και ο Μιχάλης Καλομοίρης, ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στα 10χλμ. Επιπλέον από την elite κατηγορία των αθλητών, θα παρευρεθούν οι Soukaina Atanane, Πρωταθλήτρια Μαρόκου και Murad el Bannouri, Silver IAAF member.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons