Αυθεντικά χαλιά ΑΙΩΝ1922: Μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο νέο κατάστημα, στο Κέντρο της Αθήνας!

09/12/2019 • GO

Τα Αυθεντικά Χαλιά ΑΙΩΝ1922 εγκαινιάζουν τον νέο τους χώρο, στη Λεωφόρο Αμαλίας 34, στο κέντρο της Αθήνας, διοργανώνοντας ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι, το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 14:00.
Το νέο κατάστημα ΑΙΩΝ1922, φιλοδοξεί να καθιερωθεί το σημείο συνάντησης, όλων των Αρχιτεκτόνων και Interior Designers, οι οποίοι θεωρούν τα χειροτεχνήματα, που εμπεριέχουν παράδοση και καλλιτεχνία, ως το απαραίτητο πολιτισμικό στοιχείο για την ποιοτική αναβάθμιση κάθε αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης.
Το νέο κατάστημα ΑΙΩΝ1922, επιδιώκει να μεταμορφωθεί σε ένα “Μουσείο Χειροποίητου Χαλιού”, κυρίως για ξένους, αλλά και για Έλληνες επισκέπτες. Μία “intellectual” boutique, που προσφέρει αυθεντικά κιλίμια και χαλιά, μαζί με άλλα αντικείμενα γνήσιας ελληνικής παράδοσης. Ένας πόλος έλξης και για τους ξένους επισκέπτες που θα αποτελεί σημείο αναφοράς της επίσκεψής τους στην Αθήνα.


Ο ΑΙΩΝ1922, διαθέτει την αριθμητικά μεγαλύτερη συλλογή παγκοσμίως σε αυθεντικά κιλίμια. Επιπλέον, αποτελεί πραγματική πηγή για μεταξωτά χαλιά κάθε βαθμίδας και μοναδικό κέντρο με συλλογές από σπάνια και συλλεκτικά. Κυριαρχεί στα υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας χειροποίητα χαλιά, σύγχρονα και vintage, ενώ ξεχωρίζει με τις ιδιαίτερες κλασσικές αλλά και τις ethnic ταπισερί.
Όσοι παρευρεθούν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της 14 Δεκεμβρίου, θα ξεναγηθούν στα αυθεντικά χειροτεχνήματα και θα συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασιών και συνεργειών. Μαζί με τις ευχαριστίες για την παρουσία τους, θα φύγουν με ένα παλιό vintage ολόμαλλο χειροποίητο κιλίμι του Αφγανιστάν, εντελώς φυσικό, χωρίς ίχνος βαφής, απόλυτα βιολογικό, ως αναμνηστικό της εκδήλωσης.
Guest Dj: Kostas Zikos (95.2 ATHENS DEEJAY & Privilege Athens)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons