ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αυτές τις γιορτές η καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας «χτυπά» στο Matsuhisa Athens

Και αυτές τις γιορτές, το Matsuhisa Athens μας υποδέχεται στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, για να μας μυήσει στην υψηλή ποιότητα της Japanese fusion κουζίνας του διάσημου Nobu.

Όσοι επιλέξουν να δειπνήσουν για την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο αγαπημένο τους restaurant destination, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν είτε ένα πλούσιο festive menu οκτώ πιάτων, που παντρεύει μοναδικά τις εξαιρετικές πρώτες ύλες με ιδιαίτερες τεχνικές, δημιουργώντας gourmet συνδυασμούς, είτε να επιλέξουν και το a la carte menu του εστιατορίου. Οι γαστρονομικές δημιουργίες συμπληρώνονται αρμονικά με μια εκλεκτή λίστα κρασιών και τη γαλλική σαμπάνια Taittinger που αποτελεί το πιο θερμό καλωσόρισμα για τους επισκέπτες του Matsuhisa Athens.

Sakura Ceviche Cherry Blossom aroma

Οι διαχρονικές «Matsuhisa Sundays» μπαίνουν σε festive mood, καθώς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Matsuhisa Athens για μία ξεχωριστή all day lunch εμπειρία. Οι λάτρεις του μενού και της φιλοξενίας του Matsuhisa Athens, πέρα από το high-end μενού του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου, θα έχουν την ευκαιρία φέτος τον χειμώνα να απολαύσουν signature cocktails και premium spirits στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Umi Bar −του πρώτου bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa.

Wagyu tataki

Φυσικά και την εορταστική περίοδο, οι λάτρεις της fusion κουζίνας του βραβευμένου Nobu στις περιοχές των Νοτίων Προαστίων, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στο σπίτι τους τόσο τα εορταστικά μενού όσο και τα αγαπημένα τους πιάτα, από την κρύα και από τη ζεστή κουζίνα του Matsuhisa Athens καθώς και premium cocktails από μία πλούσια Take-out Cocktail List, με την υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING μέσω της υποστήριξης και της αποκλειστικής συνεργασίας με την Spanos Luxury Cars SA, Official Jaguar Land Rover Dealer.

error: Content is protected !!