Αύριο θα ήμουν στην συναυλία του. Αντίο Λαυρέντη…

09/09/2019 • EDITORIALS

Ζήσε το σήμερα, κανείς δεν γνωρίζει το αύριο. Πόσες φορές το λέμε, ποτέ δεν το τηρούμε. “Θα σας δω την Τρίτη στο Ηρώδειο” ήταν τα φιλιά και η αγκαλιές μας με την Σαλώμη και την Μαρίλυ, όταν τις αποχαιρετούσα την Κυριακή το βράδυ στις Σπέτσες, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. “Ανυπομονώ!” τα τελευταία γέλια μας πριν αποχαιρετιστούμε.
“Το φόρεμα φορούσε η Μαρίλυ στην Αρμάτα, είναι δικό μας! Της πήγαινε τόσο πολύ. Έχεις κάποια άλλη φωτογραφία της ολόσωμη να μου στείλεις να την ανεβάζω στο Instagram?” το μήνυμα που βρήκα από την Ριάννα, φίλη μου αγαπημένη που ζει στο Βερολίνο και σχεδιάστρια του brand Rianna +Nina, γυρίζοντας από το παλιό λιμάνι, χθες βράδυ. “Θα της ζητήσω να το φορέσει μεθαύριο στο Ηρώδειο, στην φιλανθρωπική συναυλία του Λαυρέντη” η άμεση απάντηση μου. Μόλις ελάχιστες ώρες μετά, σήμερα το πρωί, μέσα στο θαλάσσιο ταξί ακόμα που με μετέφερε από τις Σπέτσες στην Κόστα, για την μεγάλη επιστροφή από τις θερινές διακοπές, ήταν η πρώτη είδηση με το που μπήκα, έτσι στα γρήγορα, στα βιαστικά, να διαβάσω τα πρωινά νέα. “Όχι” είναι το πρώτο που ξεστόμισα. Και ένα “Γιατί” αυτό που σκέφτηκα. Αυτό που τυραννάει ακόμα το μυαλό. Και μετά στοίχοι. Στοίχοι και μελωδίες. “Μου λες τα μάτια σου να μην τα αγαπώ…”. “Πόσο σε θέλω….”. “Μικρός Τιτανικός…”. “Και τι ζητάω. Μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω…”. 


Το ελληνικό πεντάγραμμο έχασε σήμερα έναν μεγάλο ερμηνευτή και τραγουδοποιό, τον αγαπημένο μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του. Οι μελωδίες του πάντα θα μας συντροφεύουν.

Η προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης, στο Ηρώδειο, για αύριο 10 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα της οποίας θα ενίσχυαν το πρόγραμμα σίτισης άπορων παιδιών, ακυρώνεται.

Εντός δύο εβδομάδων (από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου) μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας ή να τα δωρίσετε στην Ένωση συνδράμοντας το έργο της.


Δωρεά ή επιστροφή εισιτηρίου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
• Όσοι έκαναν ηλεκτρονική αγορά και επιθυμούν το εισιτήριο τους να παραμείνει ως δωρεά προς την Ένωση Μαζί για το Παιδί καλούνται να στείλουν email στο info@ticketservices.gr δηλώνοντας ρητά την πρόθεσή τους και γράφοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους και την διεύθυνσή τους για να τους σταλεί η σχετική απόδειξη δωρεάς.

• Όσοι έκαναν ηλεκτρονική αγορά και επιθυμούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους, καλούνται να στείλουν email στο cancel@ticketservices.gr δηλώνοντας ρητά την πρόθεσή τους ώστε να πιστωθεί στην κάρτα τους το ανάλογο ποσό.

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
• Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης και επιθυμούν το εισιτήριο τους να παραμείνει ως δωρεά προς την Ένωση Μαζί για το Παιδί καλούνται να τηλεφωνούν στο 210 7234567 και να ενημερώνουν για την πρόθεση δωρεάς.

• Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης και επιθυμούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους, καλούνται να πηγαίνουν στα σημεία προπώλησης όπου αγόρασαν προσκομίζοντας τα εισιτήριά τους για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Το ξέρω. Το ξέρω καλά πως οι περισσότεροι δεν θα εξαργυρώσουμε τα εισιτήρια μας. Θα τα δωρίσουμε στην Ένωση. Θα τα δωρίσουμε για να ενισχύσουμε το έργο της, και για να τιμήσουμε την μνήμη του Λαυρέντη.

Σου μοιάζει η σελήνη, που να βρω γαλήνη, στον άδη ανατέλλω, πόσο σε θέλω… Λ.Μ. 1956-2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons