Η avant premiere της ταινίας «Αρχηγός από κούνια» ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»!

06/04/2017 • LIFESTYLE

Οι μικροί και μεγάλοι που παρακολούθησαν την avant premiere της ταινίας «Αρχηγός από κούνια» την Κυριακή που μας πέρασε, πέρασαν ένα αξέχαστο κυριακάτικο μεσημέρι.
Ένα μεσημέρι γεμάτο γέλια αλλά και αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης για τα άρρωστα παιδιά, αφού η προβολή της ταινίας ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».
Η αίθουσα VMAX στα VILLAGE Cinemas του Τhe Mall Athens ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτη από τους λάτρεις των animation films και από τους πολλούς φίλους και υποστηρικτές του έργου που υλοποιεί η Επιτροπή «Elpida Youth» για τα άρρωστα παιδιά, καθώς και από πολλά μέλη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και της Επιτροπής «Elpida Youth».
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Πρίγκιπας Νικόλαος, Πριγκίπισσα Τατιάνα, Πάνος Μουζουράκης, Μαρία Σολωμού.

Αλεξία Αντσακλή Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Η ταινία «Αρχηγός από κούνια» που είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία με πολύ μυστήριο, ανατροπές και απίθανες περιπέτειες και είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Όσο για τον πρωταγωνιστή, δηλαδή το μωρό που φοράει κοστούμι, γραβάτα και κρατάει χαρτοφύλακα, μιλάει με μια πολύ γνώριμη και αγαπημένη στο ελληνικό κοινό φωνή, αυτήν του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος μαζί με την Πριγκίπισσα Τατιάνα, παρουσίασαν στο κοινό την ταινία.
Επίσης η Πριγκίπισσα Τατιάνα, πριν από την έναρξη της προβολής της ταινίας, εκπροσωπώντας την Επιτροπή «Elpida Youth», μίλησε στους παρευρισκόμενους για το έργο της Επιτροπής και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση τους και τη στήριξή τους στο έργο της «Elpida Youth».

Πριγκίπισσα Τατιάνα, Πάνος Μουζουράκης

Ακολούθησε η προβολή ενός ολιγόλεπτου βίντεο από την ανακαίνιση του 1ου ορόφου του Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ, ένα έργο που ολοκλήρωσε η Επιτροπή «Elpida Youth» πριν από μερικούς μήνες, και τώρα συνεχίζει με την ανακαίνιση του 2ου ορόφου, και τέλος προβλήθηκε η ταινία, που μικροί και μεγάλοι χειροκρότησαν στο τέλος με ενθουσιασμό.
Η εκδήλωση εκτός από gift bags που προσφέρθηκαν σε όλους τους καλεσμένους περιλάμβανε και κλήρωση της οποίας οι τυχεροί κέρδισαν αναμνηστικά δώρα της ταινίας.

Ελίνα Σμπώκου, Ισμήνη Παναγιωτίδη, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Νάσια Θανοπούλου, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Βασιλοπούλου, Κλαίρη Τσαβλίρη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Λάουρα Λαλαούνη Μακροπούλου

Ειρήνη Βασιλοπούλου, Ισμήνη Παναγιωτίδη, Κλαίρη Τσαβλίρη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη

Ζωή Δρακούλη, Λάουρα Λαλαούνη Μακροπούλου

Πριγκίπισσα Τατιάνα, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Πρίγκιπας Νικόλαος, Πριγκίπισσα Τατιάνα, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πάνος Μουζουράκης.

Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Λάουρα Λαλαούνη Μακροπούλου, Ισμήνη Παναγιωτίδη, Νάσια Θανοπούλου, Ειρήνη Βασιλοπούλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη στην πρωτοβουλία της κυρίας Κατερίνας Τσάγκα Κεφαλογιάννη, Managing Director for 20th Century Fox titles και μέλος του Elpida Youth, η οποία ανέλαβε και τη διοργάνωσή της.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons