ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Avant premiere για την Exfoliating Enzyme Mask!

Σε ένα ξεχωριστό event στο café lounge & bar του ξενοδοχείου Mona που στεγάζεται σε ένα οκταώροφο βιομηχανικό εργοαστάσιο, η Sisley Paris λανσάρισε τη νέα Exfoliating Enzyme Mask, μια υβριδική περιποίηση του δέρματος σε υφή πούδρας που μετατρέπεται σε κρέμα.
O οίκος καλλυντικών Sisley Paris, με φιλοσοφία δομημένη πάνω στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, ηγέτης στις εξειδικευμένες μάσκες, παρουσιάζει ένα νέο βήμα ομορφιάς, που συνδυάζει τις ιδιότητες του προϊόντος: απολέπισης και της μάσκας.

ANNA SKOOG MAVRIDIS

ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΠΑΛΑΤΖΙΔΗ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΕΥΤΥΧΙΑ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΜΥΡΤΩ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή παρουσίαση και να μυηθούν στο DNA της μάρκας, τις αξίες και φιλοσοφία της.

OLENA MUSIICHUCK-ΓΕΩΡΓΙΑ ΞΗΡΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ

ΥΒΟΝΝΗ ΝΤΟΣΤΑ-ΝΙΚΟΛ ΜΑΡΓΕΤΗ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ-ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

ΝΤΟΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ-CHRISTIAN GUGLIETTA

ΡΟΥΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ-CHRISTIAN GUGLIETTA

Μουσική, εδέσματα και άφθονος αφρώδης οίνος συμπλήρωνε το σκηνικό μιας ημέρας γεμάτη λάμψη και ομορφιά με γαλλική υπογραφή. Η αναχώρηση συνοδεύτηκε από μια υπέροχη τσάντα γεμάτη εκπλήξεις και με την υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούμε.
Οικοδεσπότες της εκδήλωσης οι: Olena Musiichuk Marketing Manager, o Christian Guglietta International Make-up artist/ambassador, και o Μάρκος Μανιάτης Retail Sales Supervisor.

error: Content is protected !!