ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Athonites: Το νέο Ελληνικό brand που κρύβει μέσα του τη δύναμη της φύσης, στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

Περιποίηση και Ευεξία με τη Φυσική Δύναμη του Όρους Άθω

Οι Athonites έχουν τις ρίζες τους στο Όρος Άθως, μία ανέγγιχτη, αγνή, και εύφορη γη, με απόλυτη έλλειψη μόλυνσης και ρύπανσης και ένα μοναδικό μικροκλίμα. Ένα αποκλειστικό οικοσύστημα με πλούσια βιοποικιλότητα: 1453 διαφορετικά φυτά, εκ των οποίων 35 ενδημικά. Αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και μέρος του δικτύου NATURA 2000, του φιλόδοξου προγράμματος που διασφαλίζει τη διατήρηση του περιβάλλοντος. Από αυτό τον «ευλογημένο» τόπο αντλούνται τα φυσικά συστατικά που συμπεριλαμβάνονται στις συνθέσεις των προϊόντων τους.

Η ουσία του brand εντοπίζεται στην ενσυναίσθηση και τη σχέση του ανθρώπου με τη Φύση, καθώς στο Όρος Άθως συναντάει κανείς μια πραγματικά ανόθευτη σχέση του ανθρώπου με το στοιχείο της Φύσης. Τα άνθη, τα βότανα και τα φυτά, αριστουργήματα της Φύσης, παρατηρούνται, λατρεύονται και συλλέγονται από τις βιολογικά πιστοποιημένες καλλιέργειες ένα-ένα με το χέρι με επιμέλεια και σεβασμό από τους μοναχούς του Όρους Άθω, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.

Στη συνέχεια, έμπειροι χημικοί και φαρμακοποιοί και σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αντλώντας έμπνευση από χειρόγραφες συνταγές 1200 ετών, αξιοποιούν τις φυσικές πρώτες ύλες και, σε συνδυασμό με ελεγμένα δραστικά συστατικά, αναπτύσσουν μοναδικές και αποτελεσματικές συνθέσεις που σκοπό έχουν να προσφέρουν καλύτερο well-being, αυθεντική λάμψη και πλήρη ευεξία για το πρόσωπο και το σώμα. Οι συνθέσεις των Athonites είναι ενισχυμένες με ένα αποκλειστικό υδατικό έγχυμα από νερό που ρέει στις φυσικές πηγές του Όρους Άθω, εμπλουτισμένο με ένα μείγμα από πέντε Αθωνικά βότανα (δενδρολίβανο, φύλλα αμπέλου, πεντάνευρο καλέντουλα και σιδερίτη) με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που ενισχύουν την αντιγηραντική δράση των προϊόντων.

Όλα τα προϊόντα Athonites ελέγχονται, αξιολογούνται και πιστοποιούνται ως φυσικά ή και βιολογικά (organic), με ποσοστά φυσικότητας 84-100%. Οι καθαρές (clean) συνθέσεις είναι απαλλαγμένες από parabens, sulphates, phthalates, GMOs, toxins, fillers, ορυκτέλαια, petroleum, petrochemicals, SLS, SLES, σιλικόνες, τεχνητά χρώματα και αρώματα – χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συντηρητικά, φυσικά αρώματα και φυσικό υποκατάστατο σιλικόνης από ελιά. Επιπλέον, είναι CrueltyFree, χωρίς ζωικά συστατικά – εκτός από παράγωγα μέλισσας στα δύο balms, ενώ όλες οι συνθέσεις είναι δερματολογικά ελεγμένες και φυσικά και βιολογικά πιστοποιημένες από τον επίσημο φορέα aCert.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η δημιουργία δύο προϊοντικών σειρών που συνθέτουν τους Athonites: η SkinLine και η WellnessLine, που χαρακτηρίζονται από πλούσιες και ευχάριστες υφές, ιδιαίτερα βοτανικά αρώματα και ένα χαλαρωτικό αίσθημα φροντίδας και pampering.

Η σειρά Athonites Skin Line περιέχει τα πιο εκλεκτά και αγνά συστατικά από το μοναδικό οικοσύστημα της Αθωνικής Χερσονήσου, που διατηρείται και φυλάσσεται για σχεδόν 1200 χρόνια. Περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού (αφρό και έλαιο), περιποίηση προσώπου (κρέμες προσώπου, ματιών, ορό ξηρό λάδι) και σώματος (κρέμα σώματος, χεριών και αφρόλουτρο). Χαρακτηρίζεται από πλούσιες υφές που περιποιούνται ουσιαστικά την επιδερμίδα και μία υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Η σειρά Athonites Wellness Line αποτελεί την άμεση απάντηση όταν το πρόσωπο και το σώμα χρειάζονται βοήθεια. Η σειρά περιέχει τη δύναμη επιλεγμένων ισχυρότερων συστατικών από την εύφορη αυτή γη, εξαιρετική πηγή θεραπευτικής ενέργειας για άμεση στοχευμένη ανακούφιση, καταπράυνση και φροντίδα. Μυϊκοί πόνοι, ξηροδερμία, ευαίσθητο δέρμα, σκασμένα χείλη, πρησμένα πόδια βρίσκουν αμέσως τη λύση τους. Η Wellness Line περιλαμβάνει balms, gels και κρέμες που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν και να προσφέρουν λύσεις σε διάφορες ανάγκες.

Με απόλυτο σεβασμό στη βιωσιμότητα σε κάθε στάδιο, από τη σπορά έως τη συγκομιδή και από τη σύνθεση έως τη συσκευασία, οι συσκευασίες των Athonites είναι κατά 95% ανακυκλώσιμες με άμεσα στόχο το 100%. Ακόμα και οι πληροφορίες του brand είναι διαθέσιμες με τη χρήση QRCode, αντικαθιστώντας έτσι τα ενημερωτικά έντυπα που επιβαρύνουν το περιβάλλον, με σεβασμό και φροντίδα για τις επόμενες γενιές.

Bronze Sponsor του The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

Την εποχή που η αμφιβολία για την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε και ο αντίκτυπος που μπορεί να έχουν στην υγεία μας και στο περιβάλλον, μας προβληματίζει ολοένα και περισσότερο, τόσο καθημερινούς ανθρώπους όσο και επιστήμονες, οι Athonites έρχονται να προσεγγίσουν ξανά τη δύναμη της φύσης με απόλυτο σεβασμό στη βιωσιμότητα.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun», την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

error: Content is protected !!