ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Αθλητισμός και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα – Από το χθες στο σήμερα»

Στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε, η 1η ημερίδα του cluster Αθλητισμού του ICC Women Hellas, με θέμα «Αθλητισμός και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα – Από το χθες στο σήμερα». Στην ημερίδα αυτή διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο του Αθλητισμού και του Αθλητικού Management παρουσίασαν τις τάσεις του Αθλητισμού στην Ελλάδα, την Επιχειρηματικότητα με αρχές, το ρόλο της Γυναίκας στον Αθλητισμό και στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τις αθλητικές δράσεις που προάγουν την Ελλάδα ως Παγκόσμιο Αθλητικό Κέντρο.

Αυγενάκης Λευτέρης Βρεττού Έλενα

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Περιφέρειας Αττικής. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν η Πρόεδρος του ICC Women Hellas, κ. Άννα Καμαρίδη, η Αντιπρόεδρος κ. Ειρήνη Βενιάμη και η επικεφαλής του Cluster Αθλητισμού, κ. Έλενα Βρεττού. Την πρωτοβουλία του φορέα χαιρέτησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος του ICC Hellas και Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου καθώς και η Πρόεδρος της Ένωσης Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες κ. Βούλα Κοζομπόλη.

Πάλλη Αλεξάνδρα Βρεττού Έλενα Καμαρίδη Άννα Βενιάμη Ειρήνη

Ομιλητές της ημερίδας ήταν: ο καθηγητής Αθλητικής Διοίκησης ΤΕΦΑΑ κ. Ιωάννης Αυθίνος, η αντιπρόεδρος CSR Hellas και Πρόεδρος ΕΟΕ Sustainability κ. Αλεξάνδρα Πάλλη, η Επίκουρη καθηγήτρια Αθλητικής Διοίκησης Deere College κ. Στέλλα Λειβάδη, η Γενική Διευθύντρια ΠΑΕ ΑΕΚ και MBA Sports Management Professor κ. Αγγελική Αρκάδη, η Transition Sports Διοργανώτρια Multi Sports Events κ. Δανάη Μωραΐτη, και η Football Agent and Project Manager κ. Μαριλένα Πασχίδη. Το συντονισμό των ομιλητών της εκδήλωσης ανέλαβε η δημοσιογράφος Κορίνα Γεωργίου και την επικοινωνία της εκδήλωσης η κ. Έλενα Βρεττού.

Πατουλίδου Βούλα Βρεττου Έλενα

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, έγκριτες προσωπικότητες από τον αθλητικό, πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο τοποθετήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικές με το θέμα της ημερίδας.

Βενιάμη Ειρήνη Δούκας Πέτρος Καμαρίδη Άννα

Στασινού Βάσω Βρεττού Έλενα

Καμαρίδη Άννα Αρκάδη Αγγελική Βενιάμη Ειρήνη

Κοντοές Γιάννης Τραϊανός Δέλλας Μπογατσιώτης Κώστας Μπογατσιώτης Δημήτρης

Βενιάμη Ειρήνη Καμαρίδη Άννα Βρεττού Έλενα Χαλά Μαρία

Κοτσούκου Μαριλένα Βενιάμη Ειρήνη

Πατουλίδου Βούλα Γεωργίου Κατερίνα

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!