ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα στο μεταπτυχιακό του Columbia University της Νέας Υόρκης!

Το Columbia University, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, και συγκεκριμένα το μεταπτυχιακό της αρχιτεκτονικής GSAPP -Graduate School of Architecture, Planning and Preservation- ασχολήθηκε με την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Στo πλαίσιo της μεταπτυχιακής μελέτης της σχολής για την ανάπτυξη της ακτογραμμής το πανεπιστήμιο κάλεσε τον καθηγητή αρχιτεκτονικής Κωνσταντίνο Πανταζή ώστε να κατευθύνει και να οργανώσει το συγκεκριμένο project. Οι φοιτητές που παρακολούθησαν το project κλήθηκαν να μελετήσουν και να παρουσιάσουν εργασίες και σχέδια για την ανάπτυξη της ακτογραμμής από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, κάτοχος Bachelor’s degree in Business Administration, και η associate director του New Museum στο τμήμα Ideas City Vere Van Gool, καλέστηκαν να μιλήσουν στους φοιτητές και να σχολιάσουν τις προτάσεις και τις εργασίες τους.

VERE VAN GOOL

VERE VAN GOOL, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Το project αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας καθώς η Αθηναϊκή Ριβιέρα δίνει τροφή για σκέψη και μελέτη σε επιστήμονες αυτού του επιπέδου και δημιουργεί υψηλό ενδιαφέρον για ανάπτυξη στην Ελλάδα το οποίο δεν σταματά μόνο σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ COLUMBIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ, ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Στo πλαίσιo του προγράμματος οι φοιτητές του Columbia Graduate School of Architecture έχουν προσκληθεί να επισκεφθούν την Αθήνα τον Μάρτιο για να περιηγηθούν στην Αθηναϊκή ακτογραμμή.

error: Content is protected !!