ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ατελείωτο Παιγνίδι, Πρώτη Ημέρα Σχολείου!

Χθες. Πρώτη μέρα σχολείου, ημέρα Αγιασμού και το δικό μου “Eκτάκι” σε μία έκρηξη γενναιοδωρίας με “απαλλάσσει” πλήρως από την τετράωρη παρουσία μου κάτω από τον δυνατό, ανελέητο ήλιο στον στίβο του σχολείου της, όπου πραγματοποιείται η τελετή που εγκαινιάζει την σχολική σεζόν. “Δεν υπάρχει λόγος, κάτσε να ευχαριστηθείς την δροσιά του air condition σου” κατά λέξη η ώριμη συμβουλή της.
Μεταξύ μας, δεν ήθελα να με απαλλάξει, ήθελα να είμαι εκεί ως υπερήφανη μητέρα “τελειόφοιτης” του Δημοτικού, γνωρίζοντας καλά πως από του χρόνου, ούτε απ’ έξω από το σχολείο δεν θα τολμούν να περάσουν οι γονείς και να ντροπιάσουν τα “Γυμνασιάκια” τους, πόσο μάλλον σε ημέρα Αγιασμού. Φευ. Εκμεταλλεύομαι στο έπακρο την συμβουλή της, βάζω όσα ραντεβού μου εκκρεμούν για το πρωί της Τρίτης, αλλά την περιμένω πως και πως το μεσημέρι. Από την στιγμή που θα την επιστρέψει το πούλμαν, θα έχω την αποκλειστική της παρέα, να κάνουμε αυτό που μας είχε λείψει πιο πολύ κατά την διάρκεια των θερινών μας διακοπών. Βόλτες μόνο για κορίτσια, για εμάς τις δύο, στο Golden Hall!

Follow us…

Και άλλη έκπληξη μετά την απαλλαγή μου από την παρουσία μου στον στίβο: ενώ, είμαι απόλυτα σίγουρη πως η Ελμίνα θα τρέξει στα αγαπημένα της καταστήματα να χαζέψει όλα όσα χρειάζεται για την σχολική -και όχι μόνο- σεζόν, αυτή εντοπίζει από την είσοδο μας κιόλας στο Golden Hall, τα πελώρια ταμπλό που προσκαλούν τα παιδιά σε ατελείωτο παιγνίδι με τα πιο αγαπημένα πολύχρωμα τουβλάκια του κόσμου, τα LEGO®


Την στιγμή που είμαι έτοιμη να ξεστομίσω την ερώτηση αν την ενθουσιάζουν εξίσου και σε αυτή την ηλικία, πιάνω τον εαυτό μου να έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη συναρμολόγηση ενός αεροπλάνου από μικρά και μεγάλα υπέροχα τουβλάκια της LEGO®

Αυτό το Σεπτέμβρη, λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία, το Golden Hall γεμίζει με πολύχρωμα μικρά και μεγάλα τουβλάκια. Τα αγαπημένα σε όλους LEGO® τουβλάκια επιφυλάσσουν υπέροχες εκπλήξεις στους πιστούς τους φίλους έως τις 22 Σεπτεμβρίου.


Οι κατασκευές, τα χαμόγελα και το παιχνίδι ξεκινούν από το ισόγειο. Την πρώτη εντυπωσιακή έκπληξη θα συναντήσετε στο stage “Χτίζω την Τάξη μου με LEGO® τουβλάκια”. Εκεί τα παιδιά μπορούν όντως να χτίσουν την τάξη τους με πολύχρωμα τουβλάκια και να κάνουν πρωτότυπες κατασκευές στα θρανία τους.


Όσοι αγαπούν τα LEGO® City και έχουν ζωηρή φαντασία, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν το stage “LEGO® City Χτίζω την πόλη του Μέλλοντος”, όπου τους δίνεται η δυνατότητα να χτίσουν τη φανταστική τους πόλη, να φωτογραφηθούν μέσα σε αυτή και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο Σπίτι της LEGO® και στη LEGOLAND στο Μπίλουντ της Δανίας.

Από το παιχνίδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι 5 αγαπημένες μας “LEGO® Friends”! Η Άντρεα, η Έμμα, η Μία, η Ολίβια και η Στέφανι σας περιμένουν να γίνετε μέρος της φανταστικής παρέας τους και να φωτογραφηθείτε μαζί τους.


Τα μικρότερα παιδιά 1.5 – 5 ετών απολαμβάνουν ατελείωτο παιχνίδι με μεγαλύτερα τουβλάκια LEGO® DUPLO® σε 2 χώρους, τα LEGO® DUPLO® τραπέζια αλλά και την LEGO® DUPLO® Πισίνα για παιδιά στον 1ο όροφο.
Τα σχολεία μπορεί να ξεκινούν αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται με πρωταγωνιστές τη φαντασία και τα LEGO® τουβλάκια μόνο στο Golden Hall!

To make a long story short, στις 17.00′ μπήκαμε στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο, στις 21.00′ βγήκαμε. Και αυτό, μόνο επειδή η σημερινή είναι ημέρα σχολείου. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ακόμα εκεί θα ήμασταν…

ΥΓ. “Μαμά, θα πάμε και σήμερα;” μου λέει σήμερα πριν φύγει για το σχολείο, με ένα φιλί. Γιατί όχι; Έχω αφήσει στη μέση ένα όμορφο σπίτι, με κόκκινα και κίτρινα τουβλάκια…

Ατελείωτο παιχνίδι με LEGO® τουβλάκια λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι στο Golden Hall!

error: Content is protected !!