ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

At Home Among the Trees….

Πρώτη φορά που είδα την δουλειά τους και έμαθα για τα brands OCLOV & P ART OF WOOD ήταν στη Φτελιά στην Μύκονο, ενώ όταν την ξεχώρισα πάλι στο Four Seasons Astir Palace, συνειδητοποίησα πως δεν πρόκειται για σύμπτωση, αλλά για love at fist sight με τις δημιουργίες τους. Την οποία δουλειά τους θα την έχετε συναντήσει και εσείς σε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα σπίτια και ξενοδοχεία της χώρας, με τα Adorno Mykonos, Orabel Suits Santorini, Lango Design Hotel, Peninsula Hotel, Impressive One Santorini, Ios Palace, Goya Glyfada, Baybess Mykonos Hotel και Tresor Hotels, να είναι μόλις μερικά από τα projects που έχουν υπογράψει. Ακολουθώντας μια αντίθετη πορεία στο γενικό κύμα μαζικής παραγωγής και χρήση συνθετικών υλικών ο Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος και ο Ηλίας Επισκοπόπουλος, δημιούργησαν τις εταιρίες  OCLOV & P ART OF WOOD, που εκφράζουν την αγάπη τους για την δημιουργία με πρώτη ύλη το  μασίφ ξύλο.


“Προσπαθούμε πάντα να συνδυάσουμε τα θέλω του εκάστοτε πελάτη με τα δικά μας πρέπει, και αφήνουμε το αποτέλεσμα να μιλήσει μόνο του” λένε στο Fay’s Control οι δύο δημιουργοί, οι οποίοι χρησιμοποιούν πάντα κορυφαία υλικά πιστοποιημένης και άριστης ποιότητας όπως American Oak, Greek Walnut, American Iroko, Teak Byrma, Chestnut και Beeches.

Για να δείτε περισσότερη δουλειά τους μπείτε εδώ και εμπνευστείτε από τις δημιουργίες τους για να κάνετε τις δικές σας παραγγελίες.

instagram: oclovcom (pantazopoulos konstantinos)  p art of wood (episkopopoulos ilias)
tel: 6972300294 & 6938000004
email:
error: Content is protected !!