ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ask for More: Ένα beauty launch σαν άλλο reunion!

Σε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, ένα διαφορετικό beauty launch, συναντήθηκαν οι beauty editors των media και οι influencers των social media, στο lounge του Aegeo Spa του Electra Metropolis Hotel, όπου γνώρισαν την παντοδυναμία των Ampoule Concentrates της γερμανικής εταιρείας BABOR και έμαθαν από την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ράνια Θρασκιά πώς η περιποίηση της ομορφιάς μπορεί να κάνει τις γυναίκες πιο δυνατές και πιο ευτυχισμένες. Υιοθετώντας το σλόγκαν Ask for more, η BABOR έδειξε πώς μπορεί στην πράξη μία γυναίκα να ζητάει περισσότερα από την ομορφιά της και από τη ζωή της και να τα κερδίζει.

Την παρουσίαση, που έμοιαζε περισσότερο με ένα ζεστό reunion φιλενάδων και λιγότερο με ένα press event, άνοιξε η Nadya Badr, Assistant Manager της BABOR Cosmetics Hellas που εξήγησε τι μπορεί να κάνει η BABOR για τις γυναίκες. Η Μαρίνα Θεοτοκάτου, Senior Trainer της εταιρείας μίλησε για το απόλυτο επίτευγμα της BABOR, τις Ampoule Concentrates, που περιέχουν πολύ υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών και αλλάζουν τον τρόπο που περιποιούμαστε το δέρμα μας. Η marketing manager Ισαβέλλα Κολιού παρουσίασε την αναγκαιότητα του Ask for more στη ζωή μας και σύστησε τη Ράνια Θρασκιά, την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που έκανε στροφή στην καριέρα της, ζήτησε περισσότερα από τον εαυτό της και ξεκίνησε από το μηδέν για να διαγράψει μία νέα πορεία στην επιστήμη της συμβουλευτικής ψυχολογίας.

Μαρίνα Θεοτοκάτου, Senior Trainer, Ισαβέλλα Κολιού, Marketing Manager, Nadya Badr, Assistant Manager, Σταύρος Καλιεντζίδης, General Manager της BABOR Cosmetics Hellas

Ισαβέλλα Κολιού Marketing Manager, της BABOR Cosmetics Hellas, Βιβή Αγγελάκη, Έφη Ανέστη

Νάνση Σπάθη και Nadya Badr, Assistant Manager της BABOR Cosmetics Hellas

Έφη Ανέστη

Νεφέλη Γεωργαλά

Η Ράνια Θρασκιά ανέλαβε να εξηγήσει τον τρόπο που η περιποίηση της εμφάνισής μας αλλάζει τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Όταν αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας, τότε θα μπορέσουν να μας αγαπήσουν και οι άλλοι, είπε. Έκανε μάλιστα αναφορά σε μία έρευνα σε νοσηλευόμενους ψυχιατρικών κλινικών που δέχθηκαν τη φροντίδα αισθητικών και παρουσίασαν βελτίωση στα συμπτώματά τους. Για να κάνει τα λόγια της πιο κατανοητά ζήτησε από τις προσκεκλημένες να συμμετέχουν σε μία βιωματική άσκηση: να προσπαθήσουν να φανταστούν ένα αναπάντεχο δώρο που παραλαμβάνουν και μέσα από αυτό να δουν τον εαυτό τους.

Ράνια Θρασκιά

Πάτια Ιορδανίδου, Αννούσα Μελά, Δήμητρα Λυγίζου Κάρλου, Φανή Παράβαλου, Κλαίρη & Βάσια Κοκκιοπούλου

Ευφροσύνη Πολυζώη

Ευφροσύνη Πολυζώη, Κατερίνα Μαντά, Νάνσυ Σπάθη, Αντωνία Θωμοπούλου, Άννα Μαρία Παπίρη, Φιλιώ Μέτση, Ελένη Στασινοπούλου παρακολουθώντας την Ράνια Θρασκιά.

Κατερίνα Μαντά, Άννα Μαρία Παπίρη, Αντωνία Θωμοπούλου, Φιλιώ Μέτση, Ελένη Στασινοπούλου, Τίνα Σβίγκου, Μαρία Παπαθανασίου- Αρώνες, Managing Director της Outstand Communications

Μετά από τη θεραπευτική δράση αυτής της μίνι ομαδικής ψυχοθεραπείας, οι καλεσμένες γεύτηκαν τις πολυεθνικές προτάσεις του Electra Metropolis Hotel. Συγχρόνως συμπλήρωσαν ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο σχετικά με τα προβλήματα του δέρματος τους και βασιζόμενη σε αυτό η αισθητικός της BABOR τους χορήγησε την εξατομικευμένη φροντίδα με Ampoule Concentrates, τα οποία διατίθενται στο e-shop και στα ινστιτούτα αισθητικής.

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Managing Director της Outstand Communications, Ράνια Θρασκιά

Τζίνα Σμαριανάκη

Κλειώ Στασινού, Λουκία Σανιδά, Φιλιώ Μέτση

Ελένη Στασινοπούλου, Αννούσα Μελά

Νάνση Σπάθη

Τζίνα Σμαριανάκη

Λούση Καλάγκια

Αϊνόλα Τερζοπούλου

Τίνα Σβίγκου

Λένα Ιωαννίδου

Ρέα Παπαθανασίου

Κατερίνα Μαντά, Σταύρος Καλιεντζίδης, General Manager, Nadya Badr, Assistant Manager της BABOR Cosmetics Hellas

#barborlove

Μαρίλη Ευφραιμίδη , Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Managing Director της Outstand Communications, Ράνια Θρασκιά

error: Content is protected !!