Ας μιλήσουμε για τα “ψωμάκια” και την κυτταρίτιδα και ας πούμε μόνο αλήθειες!

08/06/2022 • MAKE

Ας ξεκινήσουμε σωστά: Μην πιστέψεις ποτέ -αλλά ποτέ- κανέναν -αλλά κανέναν- που θα σου υποσχεθεί διάλυση ή εξαφάνιση των λιποκυττάρων. Σε κοροϊδεύουν. Πολύ. Και σε κοροϊδεύουν, γιατί πολύ απλά, από τη στιγμή που αποκτάμε τα λιποκύτταρα μας δεν τα «αποχωριζόμαστε» ποτέ. Αυτά είναι τα “κακά” νέα. Γιατί υπάρχουν και “καλά”. “Και αυτά είναι πως μπορούμε ωστόσο να τα συρρικνώσουμε και ο καλύτερος τρόπος γι αυτό, είναι σίγουρα η Ηλεκτρολιποδιάλυση Prairie” μου λέει η Νατάσα Μπρεζάτη, όταν καθισμένη στο γραφείο της στο New Lazer, υποσχεθήκαμε πως θα πούμε μόνο αλήθειες. Και αν το έλεγε μόνο η Νατάσα, λίγη σημασία θα είχε, το βροντοφωνάζει και το αποδεικνύει η επιστήμη.

Follow me…

Η κυτταρίτιδα είναι μόρια νερού, λίπους και συνδετικού ιστού που συνδέονται μεταξύ τους φυσικοχημικά. Οι δεσμοί αυτοί δεν “σπάζουν” μηχανικά, με τα διάφορα όλο υποσχέσεις μασάζ ή φυσικά, με τις ακόμη πιο “promising” κρέμες…
Από ιατρικής πλευράς, η κυτταρίτιδα θεωρείται πάθηση και σαν πάθηση συνοδεύεται από πολλές διαταραχές:
– Μείωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας.
– Μπλοκάρισμα βλαβερών ουσιών (τοξίνων και άλλων άχρηστων ουσιών) στον οργανισμό.
– Χαλάρωση του δέρματος και των μυών, φτωχή λειτουργία των μικρών αγγείων και των κυττάρων του δέρματος .
– Κατακράτηση υγρών (οίδημα).
– Μείωση της φυσιολογικής λειτουργίας των λιποκυττάρων και αύξηση του μεγέθους τους.
Συνεπώς, η σωστή θεραπεία της κυτταρίτιδας πρέπει να έχει σαν στόχο τη διόρθωση όλων των παραπάνω προβλημάτων.

Και εδώ είναι το σημείο που ναι, εμπιστεύομαι τυφλά την Νατάσα Μπρεζάτη -σας έχω μιλήσει πολλές φορές για τον άνθρωπο που μετά από αρκετά χρόνια στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, επέστρεψε στην Ελλάδα και στις φανατικές πελάτισσες της, η πιο ένθερμη των οποίων είμαι εγώ, ώστε να υπηρετήσει σοβαρά και υπεύθυνα την επιστήμη της- και χθες το μεσημέρι, έκλεισα άλλη μία πολυάσχολη εβδομάδα μου απολαμβάνοντας μία συνεδρία Ηλεκτρολιποδιάλυσης Prairie, στο zen Ινστιτούτο της, κρυμμένο στην καταπράσινη αγκαλιά των βορίων προαστίων…

Τι είναι η ηλεκτρολιποδιάλυση Prairie:
Με τη βοήθεια πολύ λεπτών πλατινένιων βελονών, που τοποθετούνται ανά δυο και παράλληλα μεταξύ τους στα σημεία που υπάρχει κυτταρίτιδα, το μηχάνημα ηλεκτρολιποδιάλυσης Prairie διοχετεύει ειδικά ηλεκτρικά ρεύματα χαμηλής συχνότητας και έντασης.
Τα ειδικά αυτά ηλεκτρικά ρεύματα προκαλούν:
-Αγγειοδιαστολή (βελτίωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας).
– Εξαφάνιση του οιδήματος (μείωση της κατακράτησης υγρών και αποβολή του πλεονάζοντος
υγρού).
– Βελτίωση των ενδοκυττάριων ανταλλαγών (αύξηση της οξυγόνωσης) και αποκατάσταση
της φυσιολογικής λειτουργίας των λιποκυττάρων.
– Αποβολή των βλαβερών ουσιών από το σώμα.
– Διάλυση του υπερβολικού λίπους.

Ποιες είναι οι ενδείξεις για την ηλεκτρολιποδιάλυση;
-«Ψωμάκια» (φτου κακιά λέξη!)
– Υπερβολικό λίπος στη μέση, στους γοφούς και στην κοιλία.
– Βάρος στα πόδια.
– Μυϊκή και δερματική χαλάρωση.
-Δέρμα με όψη πορτοκαλιού – Κυτταρίτιδα

Νατάσα Μπρεζάτη

Αποτελέσματα:
– Χάσιμο πόντων ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται (ψωμάκια, γοφοί, μέση, κοιλιά). Η απώλεια αυτή είναι πραγματική απώλεια λίπους.
– Βελτίωση της κυκλοφορίας των ποδιών (τα πόδια γίνονται λιγότερο βαριά και δεν πρήζονται).
– Σύσφιξη μυών και αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
– Βελτίωση της εμφάνισης του σώματος και της ποιότητας του δέρματος.

Χρήσιμα tips από την Νατάσα:
Για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία, είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε 2 λίτρα νερό ημερησίως, ώστε να διευκολυνθεί η αποβολή των βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό.
Μην πιστεύετε όσους υπόσχονται «διάλυση ή εξαφάνιση των λιποκυττάρων»! Σας κοροϊδεύουν: από τη στιγμή που αποκτάτε τα λιποκύτταρά σας δεν τα «αποχωριζόσαστε»ποτέ . Μπορείτε ωστόσο να τα συρρικνώσετε και ο καλύτερος τρόπος γι αυτό, είναι σίγουρα η Ηλεκτρολιποδιάλυση της Prairie.

Ναι, εμπιστεύομαι τυφλά την Νατάσα Μπρεζάτη -σας έχω μιλήσει πολλές φορές για τον άνθρωπο που μετά από αρκετά χρόνια στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, επέστρεψε στην Αθήνα και στις φανατικές πελάτισσες, εκ των οποίων πιο φανατική είμαι εγώ.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι: αν και όλα τα παραπάνω που σας περιέγραψα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και αποτελεσματικά, συγχρόνως φαίνονται και ιδιαίτερα ακριβά. Μία το όνομα της Prairie, μία η γνωστή και απαιτητική πελατεία της Νατάσας, δεν θέλει και πολύ… Όμως, δεν είναι. Πάνε οι εποχές που το κοινό έδινε μικρές περιουσίες ώστε να αποκτήσει το πρόσωπο και το σώμα που του υπόσχονταν.

Αλλά για να μην σας τα πω όλα εγώ, κλείσετε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας με την Νατάσα: Call 21 0805 0877 & 6974920950 και περιμένω τις εντυπώσεις σας…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons