Ας κάνουμε Viral το Xmas Karaoke Video του Ελίζα!

01/12/2019 • MAKE

Ο ομορφότερος τρόπος να ευχηθούμε καλό μήνα. Η πιο πρωτότυπη φιλανθρωπική ενέργεια, που μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε. Το ομορφότερο viral αυτών των γιορτών. Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ μας καλεί να γίνουμε όλοι μία φωνή στο πρώτο Xmas Karaoke με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές: Διονύση Σαββόπουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Ελένη Φουρέιρα, Μαρία Μπεκατώρου, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκο Μουτσινά, Τάκη Ζαχαράτο, Κωνσταντίνο Ρήγο, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Σάκκαρη, Ορφέα Αυγουστίδη, Κώστα Βογιατζή, Παυλίνα Βουλγαράκη.


Πως μπορούμε να συνεισφέρουμε:
Μπαίνουμε στη σελίδα του ΕΛΙΖΑ www.eliza.org.gr, βλέπουμε το video και κάνουμε τη δωρεά μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της λειτουργίας της Νοσοκομειακής Μονάδας για κακοποιημένα παιδιά!

Μπαίνουμε στο Facebook https://www.facebook.com/ngoELIZA/ , βλέπουμε το video, κάνουμε τη δωρεά μας και κάνουμε share σε όλους τους φίλους μας το video!


Μπαίνουμε στο Instagram @eliza_society, κάνουμε repost το video και διαδίδουμε το μήνυμα! #eliza_society #elizaxmaskaraoke #singingforacause #supporteliza

Ένα μοναδικό karaoke, που «κυκλοφορεί» ανάμεσά μας, με μουσική από τα «Τρίγωνα Κάλαντα», με πρωτότυπες ερμηνείες και «ζευγάρια» – έκπληξη από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.
Συμμετέχουμε όλοι και στέλνουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών. Συγκεντρώνουμε χρήματα για τα έξοδα λειτουργίας της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών – «Σόφη Βαρβιτσιώτη», που ίδρυσε το ΕΛΙΖΑ, στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

It’s good to know: Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση. Ως εξειδικευμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση είναι η μόνη στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στην προσχολική ηλικία. Όλες οι ενέργειες του ΕΛΙΖΑ στοχεύουν στην πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία και αποκατάσταση της κακοποίησης, σε εθνικό επίπεδο. Σήμερα. Όχι Αύριο.
Ευχαριστίες
Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν στην προσπάθειά μας και ειδικότερα: το σκηνοθέτη μας Χρήστο Τσούνη και την εταιρεία παραγωγής Αthens coconut για την εκπληκτική συνεργασία και το άρτιο αποτέλεσμα, τη Volvo Βελμάρ για το αυτοκίνητο που φιλοξένησε τα γυρίσματα, την DK rental για τον τεχνικό εξοπλισμό, τη Human Minds – εταιρεία του Γιώργου και Βασίλη Αραπογιάννη, το Δημήτρη Χωριανόπουλο, καθώς και την eproductions για τη συνεχή τους καθοδήγηση!

Ο ομορφότερος τρόπος να ευχηθούμε καλό μήνα. Η πιο πρωτότυπη φιλανθρωπική ενέργεια, που μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε. Το ομορφότερο viral αυτών των γιορτών.  Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπούμε στο πνεύμα των εορτών με μία δωρεά για τους σκοπούς του ΕΛΙΖΑ. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πούμε το δικό μας “Καλό Μήνα” προσφέροντας όσα μπορεί ο καθένας για την ενίσχυση της λειτουργίας της Νοσοκομειακής Μονάδας για κακοποιημένα παιδιά! Πρόκειται για μία πρωτοβουλία έξω από τα συνηθισμένα, όπου ο καθένας μας από το σπίτι του, από το pc του, μπορεί να συνεισφέρει για να αποκτήσουν αυτά τα Χριστούγεννα νόημα. Ας γεμίσουμε το Instagram stories με τη μουσική από τα Τρίγωνα Κάλαντα του “ΕΛΙΖΑ“!

Καλό μήνα σε όλους! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons