ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ας ανταποκριθούμε όλοι στο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα Χωριά SOS!

Η International Celebrity Brands μας προσκαλεί για μια ακόμη χρονιά όλους τους φίλους της στο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της που γίνεται με πολλή αγάπη για τα Χωριά SOS!
Το καθιερωμένο Bazaar θα ανοίξει τις πόρτες του μεθαύριο Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, κάθε μέρα από τις 10:00 – 20:00.
Όλοι όσοι θα βρεθούμε στο χώρο της International Celebrity Brands θα έχουμε την χαρά να διαλέξουμε δημιουργίες από υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και accessories όπως: GAUDI, KENDALL+KYLIE, CELINE DION, CARRANO, AMBITIOUS, JESSICA SIMPSON, LIPSY, PPLA, PENGUIN, LTB ΤΟΒΟGGAN, FREE PEOPLE, THURLEY, JENNIFER LOPEZ, CHEVIGNON, FORNARINA, WERNER κ.α σε ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον με πολλή μουσική, γιορτινά γλυκά και πολύ κέφι!
Σκοπός του επιτυχημένου αυτού bazaar είναι η προσφορά κι αστείρευτη αγάπη για τα παιδιά των Χωριών SOS, που και φέτος έχει σαν στόχο να προσφέρει θέσεις εργασίας για παιδιά που είναι έτοιμα να ενταχθούν στον χώρο αυτό!
Θα είμαστε όλοι εκεί!

International Celebrity Brands
59 Kifissou & 22 Evrota str.,
KIFISSIA
TEL: 210 6217476, 210 8143752

error: Content is protected !!