ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Άρωμα και λάμψη από το Παρίσι έχουν τα Χριστούγεννα στο Heaven on Earth!

Το αγαπημένο Heaven on Earth στην Κηφισιά αποτελεί και φέτος τον απόλυτο προορισμό για μοναδικές εορταστικές αγορές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τo Heaven on Earth και ο γαλλικός οίκος MEMO Paris φέρνουν τη λάμψη της Πόλης του Φωτός και μας ταξιδεύουν από την καρδιά του Παρισιού στο κέντρο της Κηφισιάς.
Ο γαλλικός οίκος υψηλής αρωματοποιίας MEMO Paris σε αποκλειστική συνεργασία με την ομάδα του Heaven on Earth, δημιούργησε τις εορταστικές βιτρίνες του καταστήματος στην συμβολή των οδών Αργυροπούλου και Λεβίδου, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα με γαλλικό αέρα κομψότητας. Τα Χριστούγεννα στο Παρίσι πρωταγωνιστούν και μετουσιώνονται σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο και πολυτελές advent calendar γεμάτο από πολυπόθητες beauty και όχι μόνο εκπλήξεις. Μία δημιουργική αναπαράσταση των κλασικών και διάσημων Παρισινών κτιρίων πέριξ της φημισμένης Place Vendome, που ξεκίνησε την πορεία του ο οίκος Memo Paris και μέχρι σήμερα βρίσκεται το διάσημο κατάστημά του. Σε συνδυασμό με τις περίτεχνες συσκευασίες των διάσημων αρωμάτων Memo Paris – Sintra, Marfa, Russian, French & Ιrish Leather κ.α. – η βιτρίνα του Heaven on Earth κεντρίζει όλα τα βλέμματα των περαστικών.


Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς στο Ηeaven on Earth μπορείτε να ανακαλύψετε τις χριστουγεννιάτικες συλλογές και προτάσεις δώρων από τα αγαπημένα σας niche beauty brand αλλά και ξεχωριστές συλλογές αρωμάτων, κεριών, diffuser, home fragrance και προϊόντων προσωπικής φροντίδας και περιποίησης που είναι μερικές μόνο από τις πολλές επιλογές που βρίσκονται στο μοναδικά στολισμένο χώρο του Heaven on Earth.

error: Content is protected !!