ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Απονεμήθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το βραβείο «AHEPA Socrates Award»!

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Divani Caravel το 99ο Ανώτατο Συνέδριο της AHEPA, κατά τη διάρκεια του οποίου απηύθυνε την ομιλία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και του απονεμήθηκε το βραβείο «AHEPA Socrates Award».
Την απονομή του βραβείου έκανε ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA παγκοσμίως, George Horiates, ενώ προλόγισε ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας Εθνικός Κήρυξ της Νέας Υόρκης και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης. Το ίδιο βραβείο απονεμήθηκε, επίσης, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και επισήμανε πως αν και είχε προετοιμάσει κάποια σημεία ομιλίας θα μιλούσε από στήθους εμπνεόμενος από αυτό που είδε στην αίθουσα.

Κωνσταντίνος Φλώρος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Άντρη Αναστασιάδη, Ελένη Κουναλάκη (Αντικυβερνήτης της Πολιτείας της Καλιφόρνια)

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ΑΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, Πρέσβης ΗΠΑ Geoffrey Pyatt

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!