ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Απόλαυσε την άδεια Αθήνα με ένα εστέτ Negroni! (ή και δύο)

Εγώ αφού σου ευχηθώ αρχικά καλό μήνα, εύχομαι επίσης ολόψυχα αυτή την στιγμή να με διαβάζεις από ένα tablet σε μία ερημική παραλία, τα πόδια σου να πλατσουρίζουν στην θάλασσα, εσύ να δροσίζεσαι κάτω από σκιερά αλμυρίκια, και η μόνη μουσική που θα σε αποσπά από όσα σκέφτεσαι, να είναι αυτή από το ατέρμονο τραγούδι των τζιτζικιών.
Αν όμως -αντ’ αυτού του σκηνικού- βρίσκεσαι στην Αθήνα, και μόλις επέστρεψες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, και το πρόγραμμα είναι να παραμείνεις και να βγάλεις τον Αύγουστο στην Αθήνα, σου έχω πρόταση!

Οι Bartenders του βραβευμένου Alexander’s Bar μας καλούν να απολαύσουμε το διάσημο Negroni cocktail σε 7 παραλλαγές!

Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για το εστέτ αυτό κοκτέιλ, η ιστορία λέει ότι δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία της Ιταλίας το 1919 και συγκεκριμένα στο Café Casoni, όταν ο κόμης Camillo Negroni ζήτησε από τον barman να κάνει πιο δυνατό το αγαπημένο του cocktail, το Americano, προσθέτοντας gin αντί για την κλασική σόδα.

Λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, η ομάδα του Bar8 στο GB Roof Garden Restaurant & Bar δημιούργησε μια μοναδική συλλογή από κοκτέιλ με βάση την τεκίλα. Δροσιστικά κοκτέιλ που αναμειγνύονται με ιδιαίτερα συστατικά όπως το lime, το γκρέιπφρουτ, το λικέρ περγαμόντο, η πικρή σοκολάτα, το ginger και το φραγκόσυκο, παρουσιάζονται εξαιρετικά μπροστά μας για να τα απολαύσουμε με θέα την υπέροχη πόλη της Αθήνας.

Αν είσαι από αυτούς που μόλις επέστρεψαν ανανεωμένοι από τις διακοπές τους και πιστεύουν πως ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας να τον ευχαριστηθείς στην πόλη, πήγαινε έως τις 5 Σεπτεμβρίου στο πιο εμβληματικό μπαρ της πόλης, σήκωσε το κρυστάλλινο ποτήρι ψηλά στην υγειά μας, και αφέσου στην μαγεία του διάσημου κοκτέιλ, δημιουργημένο από τους βραβευμένους bartenders του Alexander’s Bar!

Καλό Αύγουστο! xxx

error: Content is protected !!