ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Από τις 20/10 έως τις 11/11 το Pop Up Project πάει στο Golden Hall!!!Join us xxx

Θα μπορούσαμε να επαναπαυτούμε στις δάφνες που μας φορέσατε για τις διοργανώσεις των Pop Up Projects στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Κάθε επόμενη διοργάνωση έχει τις δυσκολίες της, έχει τα ζόρια και τις εκπλήξεις της, όμως η αλήθεια είναι πως η εμπειρία που μας έχουν δώσει τα τέσσερα προηγούμενα Projects είναι παραπάνω από ικανή ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε απρόοπτη αναποδιά.
Θα μπορούσαμε να επικεντρωθούμε ακόμη περισσότερο η κάθε μία, η Ιλεάνα και εγώ στις επιτυχημένες -για κάποιους- καριέρες μας, και δύο φορές τον χρόνο να επαναλαμβάναμε, με την ίδια μανιέρα, μία επιτυχία, που την επόμενη ημέρα, όλη η πόλη θα μιλούσε για αυτή. Ναι φυσικά θα μπορούσαμε. Μα που θα ήταν η πλάκα; Ποια η πρόκληση; Δεν θα στέρευε κάπου η δημιουργικότητα; Η αδρεναλίνη της δημιουργίας; Και αυτός ο (περιβόητος) πήχης, πως θα πάει ακόμη πιο ψηλά;
Και είναι και οι PopUppers μας. Οι οποίοι μας ζητάνε κι άλλα. Ακόμη πιο πολλά, ακόμη πιο ψηλά. Το έχουμε μάθει πια. Στο τέλος κάθε Pop Up Project, μας κλείνουν το μάτι γλυκά, έτσι, από μακριά, σαν να μας λένε “άπλωσε μου το χέρι να δοκιμάσουμε ακόμη πιο πολλά”.
Και φυσικά, είστε και εσείς. Εσείς που επισκέπτεστε κάθε διοργάνωση μας και μας ζητάτε το επόμενο βήμα, το κάτι παραπάνω, το λίγο πιο μακριά. Και είναι και οι χαρακτήρες και οι ιδιοσυγκρασίες μας. “Makers gonna Make” είναι το inside quote μας, ε, δεν θέλουμε και πολύ για να θέσουμε τον επόμενο στόχο: Το Pop Up Project Store στο Καλύτερο Εμπορικό Κέντρο της Ευρώπης, στο Golden Hall!

Σε αυτόν εδώ τον “γυμνό” ακόμη χώρο του Golden Hall, σχεδιάζουμε καθημερινά όλα όσα ονειρευτήκαμε για το Pop Up Project Store. Η Αρχιτεκτονική μας Ομάδα με επικεφαλής την Ευδοκία Τσουρούλα και η Διακοσμητική Επιμέλεια από την Τίνα και την Άσπα Μαυρίκη συνυπογράφουν το όνειρο. Η Άντζυ Γεωργακοπούλου και η “Only for You” δίνουν τον αισθητικό τόνο, ενώ ένα επιτελείο από τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες εργάζονται για το μεγάλο αυτό Project που θα αποτελέσει τον πόλο έλξης του κομψότερου αγοραστικού κοινού. Όλους εσάς…

Μην περιμένετε να δείτε τα “εύκολα”, γιατί θα απογοητευτείτε. Μην περιμένετε “μέρος” των Συλλογών καμιά εικοσαριά σχεδιαστών, τοποθετημένες την μία δίπλα στην άλλη, σαν άλλο … bazaar. Και σε καμία περίπτωση μην περιμένετε να δείτε Συλλογές, εύκολα προσβάσιμες και από μακριά αναγνωρίσιμες. Δεν θα βάζαμε την υπογραφή μας ποτέ σε ένα τόσο εύκολο concept.
Μην περιμένετε καν, να δείτε άλλη μία boutique. Μα γιατί να πάμε να στήσουμε άλλη μία boutique σε ένα Εμπορικό Κέντρο γεμάτο υπέροχες boutique? Come on…
Ετοιμαζόμαστε από καιρό και ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε γιατί ξέρουμε πολύ καλά τι σας αρέσει. Ό,τι αρέσει και σε εμάς…

Tσεκάρουμε μακέτες, διορθώνουμε σχέδια, προλαβαίνουμε προβλήματα, βρίσκουμε λύσεις, περνάμε υπέροχα! Ζούμε έναν συγκλονιστικό οργασμό έμπνευσης και εργασιών που θα ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου. Την ημέρα που θα σας υποδεχθούμε…

Έναν υπέροχο κονσεπτικό χώρο, σαν βγαλμένο από τις κομψότερες εικόνες του Pinterest. Ένα στέκι. Εκεί που θα δίνουμε το καθημερινό μας ραντεβού. Να πίνουμε παρέα τον καφέ μας, να ακούμε όμορφες μουσικές, να συναντάμε φίλους. Δίπλα μας, οι limited edition συλλογές που με τόση προσοχή επιλέξαμε, μαζί με τους σχεδιαστές.
Όχι, στο Pop Up Project Store δεν θα υπάρχουν υπάλληλοι που θα σας εξυπηρετούν. Θα είμαστε εμείς. Θα σας υποδεχόμαστε η Ιλεάνα και εγώ προσωπικά, και στις Συλλογές θα σας ξεναγούν οι ίδιοι οι σχεδιαστές. Τίποτα λιγότερο. Αυτό δεν είναι το νόημα ενός Pop Up Store? Παρέα θα επιλέγουμε από τις μοναδικές συλλογές τους, παρέα θα αποφασίζουμε τι μας πάει και τι όχι. Για τρεις ολόκληρες εβδομάδες θα ζήσουμε παρέα μία μεγάλη γιορτή ξετυλίγοντας σας καθημερινά όλα όσα έχουμε σχεδιάσει και προγραμματίσει για εσάς. Ssshhh!!! Surprise!

Let the magic begin!!!

Και τώρα, τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πια και που τα εγκαίνια του Pop Up Project Store βρίσκονται μία ανάσα μακριά, κάθε που βάζουμε από άλλη μία πινελιά στο μεγάλο αυτό Project με το όνομα “Store” απ’ έξω, χαιρόμαστε σαν μικρά παιδιά.
Γιατί στην τελική, όλα αυτά γίνονται και συμβαίνουν, επειδή υπάρχει ακόμα ο ενθουσιασμός. Υπάρχει ακόμα αυτή η ανάγκη για δημιουργία. Υπάρχει χαρά. Υπάρχει κέφι. Και υπάρχετε πάντα εσείς που μας στηρίζετε με την παρουσία σας και με τις προσδοκίες σας. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά;

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, αν δεν είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη ενός κορυφαίου brand όπως είναι η Miele. Η Miele, η οποία με το κύρος του ονόματος της χορηγεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά -και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα- όλα όσα ονειρευτήκαμε και στέκεται αρωγός σε όλες μας τις προσπάθειες με άλλη μία άκρως δημιουργική συνεργασία…Stay tuned!

Όλους εσάς περιμένουμε λοιπόν στο Opening και αυτού του Pop Up Project μας, στο Golden Hall αυτή τη φορά, από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 11 Νοεμβίου. Έως τότε, stay tuned, θα σας ενημερώνουμε μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες για οτιδήποτε νεότερο έως την μεγάλη βραδιά των εγκαινίων.
Έως τότε, θα σας ενημερώνουμε όλα όσα θέλετε να μάθετε τόσο για τους ίδιους τους σχεδιαστές όσο και για τις Συλλογές τους.

Σας περιμένουμε,

Φαίη & Ιλεάνα 

ΥΓ. Επειδή μας ρωτάτε καθημερινά, το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή. Και θα είναι πιο εντυπωσιακό και πιο μεγάλο από ποτέ. Είναι δυνατόν να φύγουμε από το “σπίτι” μας; Ο Τίτλος και η Ημερομηνία του θα αποκαλυφθούν σε λίγες μόλις μέρες.

error: Content is protected !!