ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Antonia Karra στο The Pop Up Project II!

Όταν το χόμπι γίνεται πάθος και η αγάπη για το κόσμημα παίρνει σχήμα και μορφή, φυτεύεται ο πρώτος σπόρος που οδηγεί στην επιτυχία. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση στο κόσμημα και εφαρμόζοντας την τεχνική που έμαθε από τη γιαγιά της, η ελληνίδα σχεδιάστρια Αντωνία Καρρά ξεκίνησε να πλέκει τα πιο περίτεχνα κοσμήματα, ταξιδεύοντας τον κόσμο μέσα από τις δημιουργίες της.

anfirts

homepage-1

homepage-4

Η σειρά των ιδιαίτερων κοσμημάτων της εμπλουτίστηκε και με καινούργιες τεχνοτροπίες και υλικά, όπως ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους, τα οποία γρήγορα αγκαλιάστηκαν από το κοινό αλλά και διεθνείς σχεδιαστές και fashion icons, όπως η Diane Von Furstenberg, η Iris Apfel, η Georgina Chapman και η Elisa Sednaoui, εκτοξεύοντας την επιτυχημένη πορεία της στο εξωτερικό.

an1

Παντρεύοντας την Ελλάδα με μία πληθώρα πολιτισμών, τα κοσμήματα της Αντωνίας Καρρά πωλούνται σήμερα διεθνώς σε μία σειρά από δημοφιλή καταστήματα, με την τελευταία της κολεξιόν να αντλεί έμπνευση από ινδιάνικα μοτίβα.

an2

an3

Η ίδια, θέλοντας να εξελίξει το ταλέντο της, παρακολούθησε ένα εξειδικευμένο workshop στη διεθνούς φήμης σχολή Saint Martins του Λονδίνου και συνεχίζει πλέον την παράδοση με νέες ιδέες, ικανότητες και ακόμη μεγαλύτερο πάθος.

an4

Ολοκληρωμένη την Συλλογή της Antonia Karra μπορείτε να την βρείτε εδώ , και φυσικά, στο The Pop Up Project II “Me geia!”, αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!