ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Antoinetta Koutsouradi στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”

Ok! Το ότι θα είναι μαζί μας η Αντουανέτα Κουτσουράδη και σε αυτό το Pop Up Project, ήταν αναμενόμενο. Η Αντουανέτα και το Antoianetta Koutsouradi Flower Shop δεν είναι απλά μία από τις μόνιμες και πολύτιμες συνεργάτιδες μας, είναι το γούρι μας!
Και πολλά άλλα είναι, είναι όλη η ομορφιά του κάθε Project μας, αφού αυτή στήνει με το μαγικό της ραβδάκι την κάθε λεπτομέρεια των ολόφρεσκων συνθέσεων μας.
Η οποία Αντουανέτα μας, για το φετινό μας, 5ο Pop Up Project, που θα αποτελέσει και το απόλυτο Count Down των γιορτών, εμπνεύστηκε, τι άλλο, “Παραμυθένια Χριστούγεννα!”


Εμπνεύστηκε Βελούδινες Κολοκύθες ξεφυλλίζοντας την Σταχτοπούτα, εμπνεύστηκε και Μήλα από Fiberglass ξεφυλλίζοντας την Χιονάτη, εμπνεύστηκε και παραμυθένια πουγκιά γεμάτα γλυκά! Και εμπνεύστηκε και Νάνους Αγιοβασιλάκια, και το Christmas Count Down μας θα διαδραματιστεί κάτω από τα υπέροχα Στεφάνια της και τα πλούσια εορταστικά δέντρα της…

Και τι δεν έχει δημιουργήσει η Αντουανέττα και για αυτό το Pop Up Project, και για αυτά, τα μαγικά Χριστούγεννα…

 

Ολοκληρωμένη την Συλλογή του Antoinetta Koutsouradi Flower Shop, μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή! Spread the News & Join us!

error: Content is protected !!